Zub34 Nurbyk0306 bende kullandığım da geçti gibi olurken tekrar kahverengi lekelenmem oluyodu bi süre devam etti sonra geçmişti
Nurbyk0306 Beyzolas devlet hastanesine gidiyordum gecen gittigimde ilaci kullanmaya devam et normal demisti kese etrafinda kanama falan gorunmuyor dediydi ama bilrmedim simdi😐
Beyzolas Nurbyk0306 hee ben erken doğum riskim olduğu için kullanıyorum fitil olarak ama böyle bişi yaşamadım hiç gerçi ben kullanalı bir hafta oldu daha sen uzun zamandır mı kullanıyorsun
1mucize47 Bende kullanıyorum bende de yoğun şekılde kahve rengi akıntı oluyor peçete koyuyorum sulu bır şekılde peceteye geliyor
blueberyy00 1mucize47 vajinal alıyorsan progestani su gibi akıntı yapıyor normal belki içerde kuruyan kan geliyordur o akıntıyla beraber
1mucize47 Nurbyk0306 herhalde ben fitil olarak kullanıyorum daha önce böyle bır şey yoktu yenı başladı bende sanki altıma işemişim gıbı ıslanıyorum kahverengi akıntıyla karışık geliyor anlamadım 8+2 yım bu haftalarda akıntı olur derler ama bilemedim bende
Melikenlbt Fitil olarak mi kullanıyorsun ağızdan mı doktor bana fitil olarak verdi kahverengi kanamam oldu ağızdan alınca geçti doktora bir danış öyle kanama olunca bol bol dinlen