cennetkokulum_ Ness3 kız seninki yine iyi otururken kaçırmışsın ben oturamadım bile tam önünde aktı gitti 🤣🤣🤣
Minou Ay kızlar hazır burdayken sizede sorayım bu haftadan sonra nst testi oluyomuş? Nasıl olucak ? Biliyomusunz? Ağrım sancım olumca mı gidicem yoksa normal test yaptırmaya gitmş gb mi 🥲 ne yapılmalı ?
cennetkokulum_ Minou baz-ı hastaneler 32 haftada başlıyormuş canım ben enfeksiyondan dolayı mecbur nstye bağlamışlardı kalp atışını şancı var mı yok mu ona bakıyorlar bi cihaza bağlıyorlar sizi ekg gibi takip ediyolar çizgiyi takip ediyolar
elizli_gunler Kızlar hareketlerini gün içinde sürekli hissediyor musunuz? Ben bir sabah bir de akşam hissediyorum sadece tüm gün uyuyor mu acaba
Ness3 elizli_gunler uyuyordur da inşallah doğunca da rahat edersin. Benim ki haydut gibi hiç durmuyor kesin hiç uyumuyor ne yapacağım diye düşünüyorum şimdiden
cennetkokulum_ Minou evet idrar yolu enfeksiyonum vardı ve ağrıdan duramıyordum artık mecburi gitmiştim nstye bağlamışlardı
Minou cennetkokulum_ çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız, bnm ağrım henüz yok çok şükür ilaç falanda almadım inş ilerlemez 😞
Dcle0021 cennetkokulum_ Benim ki vajina da değilde bi tik üzerinde hissediyorum baş geliş benim ki dediğin gibi geceleri özellikle hıçkırık tutuyor yavruyu 🤣
Crnbzkrt Dönmeyen bebek sorunsalııı 😞 30+3 ama hala dönmediğini hissediyorum en sonki kontrolde makat gelişiydi. Sizin bebekler kaçıncı haftadan sonra döndüler kızlarrr