crash Sabah 8.30 da Suyumun 4 mm olması sebebiyle ani sezaryen oldum bebek 2,520 kilo . Bir kere emzirdim solunumu çok iyi olmadığı için risk almamak adına küveze alındı 3 gün kalacak inş daha erkende çıkabilir başınıza gelirse korkmayın onun içim iyisi neyse o olsun. Sütü 2 saate bir sağıyorum emzirir gibi kesilmesin diye poşete koyup veriyorum . Çok Şükür ayağa kalktım bile gaz olayı can sıkıcı onun dışında aç kalmak zor tabi 😄 yani sezaryen abartılacak birşey değil inanın şimdi yine yürüyeceğim. Herkese kolay doğumlar dilerim💙
Mrvbdk crash sağlıklıca büyütün bebeğinizi maşallah ne güzel sütünüz hemen gelms sezryan olmasına rağmen
Muhammedamine crash Hayırlı uzun ömrü olsun inşallah sizde bizlere dua edin bizede nasip etsin inşallah o günleri 🙋🏻♀️😊
Esilaminel crash Rabbim anali babali saglikli sihatli buyutmenizi nasip etsin... Emseyde mi yaptiniz dogumunuzu? Hangi doktorda ve memnun kaldiniz mi?
echo crash ne kadr sürdü toplam girmek kendine gelmek bir d bebek doğunca küvezde iken sen ayılana kdar ne veriyorlar aç kalmasın diye canım?
gonulcelen @crash tebrik ederim geçmiş olsun.bnde genel anestezi düşünüyorum ilk defa bir Doğum postu okudum korktugum için açıp bakmıyorum bile.gayet pozitif bir yazı olmuş. Biran önce prensesinizi kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🏻❤️
crash gonulcelen hiç panik olmayın inanın kaldığım odayı düzenledim yataktan kalkıp :) şükür süt de geliyor yeter ki iyi beslenin ve asla stres yapmayın.