Gamzeepym honeysmom Evet cidden öyle okudukça psikolojim bozuluyor, ama güzel yorumlar okudukça motive oluyorum inşallah olursa buradan herkese haber vereceğim☺️
Busra2013 Gamzeepym eger ılerlemedıyse bı umut var ama benm eltimde ılerlemıstı aşılama bıle olmadı en son tüp yaptı ikiz oglu oldu sımdı 2 yasındalar❤️
Eslemmiraaa Gamzeepym korkmayın benimde bi arkadaşım tedavisini oldu onlarda olmaz diye korunmasız ilişki yapmışlar biraz erken başlamışlardı ilk denemelerinde oldu imkansız diye bir şey yok allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin
Asli_90 Evet ben, sol yumurtalıkda cikolata kisti vardi, doktorum iliski sonrasi sağ taraf üste uyu dedi ve 2aylık gebeyim
DilaraArslan07 Gamzeepym Benim vardı kuzum ve öğreneli 5ay falan olmuştu ama hamile kaldım gayette sağlıklı 7.haftadayiz korkma yani🖤
Heyheyli Gamzeepym çikolata kistim var ve şu an 32 haftalık hamileyim ☺️ İlk öğrendiğimde doktorlar moralimi çok bozmuştu bir an önce evlen evlen diye yıllar sonra evlendim. Çok şükür bir zorluk yasamadan hamile kaldım hala da duruyor