Nurayselvii Kimler hazirladi kızlar çantasını bir kaç tane battaniye fln eklenecek o kadar kendim içinde ayrı çanta düşündüm 😊
pamukkizimm Nurayselvii kıyafetleri takımlar halinde poşetlerseniz daha kolay olur sizin için böyle dağılabilir ve bez çok fazla koymuşsunuz o kadar beze ne gerek var 😊
Nurayselvii pamukkizimm takımlar halinde koydum zaten ayri bir poşete ne gerek var ki hastane uzak olduğu için paketli koymak istedim herhangi bir zarari olcağını düşünmüyorum😂
pamukkizimm Nurayselvii valizden bir şey alırken dağılır diye düşünüp ben poşetlere koydum şeffaf siz bilirsiniz tabi 😊
Hilal-95 pamukkizimm bende aynısnı yaptım hepsi kirlenmesin bide diyr çıtçıtlı hepsini takım halınde bide hemşireye verilcek olanıda🤣 bizimde herşey hazır sancılar felan var ama oğlanım gelmıyor🤦🏻♀️
FatmaB58 Bende 32+1 im hazır herseyimiz çok şükür bir emzirme sütyeni ve pompa koyacağım ben pijama takımı alırken önü full düğmeli almak aklıma gelmedi inşallah bir sorun teşkil etmez 🤷 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲
Haticecakirr Nurayselvii bezi çok koymuşsun canım 15 yeter bence bi de ıslak mendil kullanma bebek temizleme pamuğu kullan ph ları yüksek olduğundan alerji ve pişik çok yapar 🌸sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
Nurayselvii Haticecakirr evet canım bebek pamuğu kullanıcam zaten ama genede koydum belki benim içinde lazım olabilir diye hastane uzak diye kuzum ne olur ne olmaz paket koydum sonradan çıkarırım olmadı