Birtanemm Kızlar 3 gün önce normal doğum yaptım yan kesim var ama iç dikişim yok sanırım çünkü içten ağrı sızlama olmuyor iç dikiş yok diye vajina bolmu kalır çok tedirginim şuan
Babyiveannesi Birtanemm bir bilgim yok cnm üste kalsın bizimde ilk doğumumuz çok korkuyorum normal doğumdan tavsiye ediyor musun çok zor mu 😔😔
Iscn Birtanemm bende de içde dikişim yok 5-6 tane yanda vardı 3. Gun henuz çok fatklı geliyor sana genişlemiş gibi ama ben doğum yapalı 2 ay oldu eskı halıne dondu hiç merka etme genişleme vs bsy olmuyor
Birtanemm Babyiveannesi hamilelikten daha kolay hiç korkma gelip geçiyor bebeğini kucağına alınca hepsini unutuyosun benim tercihim hep normal doğum
Birtanemm Iscn bu yorum rahatlattı beni 🥰saol canım ama eğer iç dikiş olsaydı hissederdim demi çünkü ilk doğumdaki gibi değil ağrısı sadece kesi olan yer ağriyor
Birtanemm Babyiveannesi rica ederim tatlım şöyle düşün sen ztn sezaryanda olsan o sancıyı çekiceksin sezeryandsn sonra oyuzden dikişten öncr daha iyi ve daha sağlıklı normal doğum
sivlimglsh Birtanemm sezaryen olsa neden ağrı çekecek ki planlı sezaryen olmak istiyorum dediğinde gün veriliyor genelde 38. Haftada sancı filan çekmiyorsun
Babyiveannesi Birtanemm Evet canım ama işte ilk doğum olduğu için bizleri ne bekliyor bilmiyoruz o yüzden buda bizi korkutuyor ama sağlıklı olsunda herşeyin acısını çekeriz bişey olmaz Allah büyüktür yardım ediyor
honeysmom Birtanemm iç dikişi yırtılma olursa atıyorlar, genişlemeyle alakası yok, 40 günde kendini toparlıyor eski haline dönüyor merak etme 🤗 Bu da Allahın mucizesi 💚
sivlimglsh Birtanemm yani işte sezaryen sonrası dikiş ağrısı zor diyorlar o da bünye meselesi galiba hakkımızda hayırlısı