219Eyll Bahar_93 ben hiç geçmiyorum .zaten bir sürü yerden radyasyon yüklüyoruz bünyemize bide gereksiz yere onun içinden geçip fazladan radyasyona maruz kalmaya gerek yok
moommmm Bahar_93 Evet ben sakıncalı diye biliyorum ve geçmiyorum ayrıca orda bulunan güvenliğe gebeyim derseniz geçirmiyolar zaten
Arensmom_ Bahar_93 geçmek gibi bi zorunluluğunuz yok ben ilk ayımdan beri geçmiyorum. Kimse de geçmelisiniz demedi. Riske atmamak lazım bence
Toprak0805 Bahar_93 zararı yok diyende var var diyende canım ben girerken güvenliğe hamileyim derdim yani tehlikeye atmamak gerekiyor
Bahar_93 moommmm ya ben her girişimde unutuyorum sonra vicdan azabı çekiyorum 😔 bebek etkilenmemiştir umarım
SemaaR Siz geçmek isteseniz bile güvenlik uyarıyor zaten. Ben hiçbir şekilde geçmem. Hamilelik döneminde Herşeye dikkat ediyoruz. Bence buna da dikkat etmek gerekiyor
Poyrazin_annesi Ben ınternetten araştırdm bı zararı yokmuş nekadar dogru bılemem artk. Bn süreklı gecıyrm
Deletedmom_33 Bahar_93 Ben geçmiyorum. Çantamı eşime veriyorum güvenliğe hamileyim diyorum şeridi açıyor ordan geciyorum
Beyzolas Bahar_93 bana doktorum ilk öğrendiğimden beri geçme dedi geçmemeni tavsiye ederim zaten hamileyim deyince sıkıntı yapmıyorlar