Arkadaşlar 39+2 de gece 12 gibi önce çok sık idrara cikmaya başladım böyle 3 dakikada bir.aha dedim geliyo .sonra akıntım geldi ama.kiloduma baktım ıslak ilk defa gördüm böyle.bir şey anneme söyledim çabuk çabuk doğum başlıyor dedi hayır dedim ya daha var benm zamanim hem suyum gelmedi dedim . Sonr abirden akmaya basladi o an duygulandım eşimi uyandırdım panikle uyandı hemen bak dedm nasıl akıyor onun gözü önünde de akmaya başladı ama.nasil diyim aslında çok fazla değildu akan su ..ama.bariz belliydi .gayet normal bir şekilde agrisiz sancisiz güle oynaya hastaneye gitttm.devlete orda da akmaya başladı elle mudahele falan yaptılar 1 cm acilman var dediler sabaja kadar bekleyelim sancı olursa normal doğum olur dedi ama sancim.olmadi normal.istedm.korksam da ve panik atak hastasıyım doktor da farketti vajinan dar dedi İstanbul’dan yeni taşındığm.icin adam.gibo.doltor bulamamostim iyi bir doktora denkgeldim ve sabaha kadar bekledim sancı gelmediği niçin sabah 11 buçukta sezeryanla oğlum dünyaya geldi şuan emdi ve uyuyor çok tatlı Allah bir ömür mutlu etsin onca stres ettim 9 ay çok kötü şeyler yaşadım şuan unutuyor gibiyim Allah hepimize nasip etsin çok ağrım var ama değer her şeye sorularınız varsa buyurun …