misslaviniaa Iyi aksamlar kizlar..simdi bakiyorumda meme ucu soyle nasil desem mor gibi bi renk almis ve meme ucunu cevreleyen yer var ya orda sivilce gibi seyler var adetime daha 2gun var..Hamile olup olmadigimi daha bilmiyorum..sizdede boyle bisey olmusmu?
sehrengiz_8 misslaviniaa olada bilir olmayada bilir ama göğüsteki renk değişimi biraz ilerleyen haftalarda daha çok olur benim olmamıştı. Ancak göğüs hassasiyeti artıyor. Bu bir belirti olabilir. Bence en doğrusu test alın test yapın İnşaAllah gebesinizdir
Bebiscann misslaviniaa peki hafif şişip damarlanmış mı, bende 3 çocuğum da da dediğin gibi oldu bide şişip damarlandı ordan anlıyordum hamile olduğumu
Svmbhc misslaviniaa Benimde oyle olmustu 4 gun geciken regl la ogrendim hamile oldugumu hassasa bide goguslerin olabilir benim cok hassaslasmisti bide
misslaviniaa Bebiscann evet sanki sut dolmus kimi agirlasmis ama regl donemlerimde boyle olmuyodu boyle dokundugumda icinde putur putur seyler hiss ediyodum ama simdi yok..test yaptim negativ cikti @Svmbhc