omerim32 canım ben kendi ilimdeki bebek kıyafetçisi var oradan aldım trendyolda ve instagramda da sayfası var ama aldıklarıma baktığımda internettekinden daha hesaplı veriyorlar. Wewell ateş ölçer 349 TL civarı göğüs kapağı mamoje (sadece bu markanın vardı) 78 TL hastane çıkışı 10 lu 250 TL prego quottro vip bebek arabası 3299 Pierre cardin bebek karyolası içinde uyku seti ve yatağı dahil 3800 ya da 4000 TL. İki adet pantolon bir adet beşli hastane çıkışı iki adet alt üst takım sudocrem 125 mg pişik kremi, lansinoh marka pişik göğüs ucu kremi üni baby deterjan ve bebek şampuanı sleppy natural bebek bezi bir adet. Tek kullanımlık alt açma 10 lu aldım ayrıca uyku setimin içinde de alt açma minderi var. 6 adet çorap. İki adet biri penye diğeri polar battaniye. Ortalama 8000 veya 9000 civarı ödeme yapıldı eşimin babası aldığı için kesin fiyatları ben de bilmiyorum. Annemler ise dört adet müslin örtü puset örtüsü puset minderi babynestli reflü yatağı bunu 280 TL idi katlanabilir bebek küveti 180 TL idi fiyatı 7-8 adet 1 yaşa kadar kıyafet, 5-6 adet 0-3 aylık yelek,1 adet nevresim takımı. Örgü yelek örgü ceket ve patikler. Dört adet hem yazlık hem kışlık battaniye Annemlerin alış verişi tamamlamadı şimdilik alınanlar bunlar