Alyaa Kızlar hangi haftada genelde bebeğin ayaklarıyla ittiğini ve büyük bir tepe oluşturduğunu görürsünüz
gonulcelen Alyaa 26+5 im bnde yeni yeni görmeye başladım tepecik oluşturuyor elleri ayakları nerde artık ayırt edebiliyorum devamlı gıdıklıyor içimden beni ve beni benden alıyor o an ❤️❤️❤️
[silindi] Alyaa sanırım benim de 28 haftadaydı☺️ Şu an 33+2 eklemlerini hissediyorum ama hangisi kolu bacağı onu bilemiyorum 😂
Badgirl_ 31 haftalgm 24 haftadan sonra cok net hissetmye basldm suan ayagni kolunu ayırt edebiliyrm misal gögüs altmdan ayaklryla ittryo surekli yanlardan da elleriyle ittryo😀
Havvauymz Sağ tarafıma tepe oluşturuyor genelde ayaklari da solda oluyor ama bazen tam tersini yapıyor. Maşallah hiç durmuyor. 40 hafta olduk. Doğmasını bekliyorum artık 😊
Alyaa Bende 26haftalığım ellerini ayaklarını hissediyorum bi taraftan ayağıyla ittirirken bi taraftan eliyle ittiriyor benim demek istediğim dışardan bakınca oynadığını görüyorsun ya dalgalar oluşturuyor o kaç haftada başlıyor
gonulcelen [silindi] her iki yanım da hareket ediyor çünkü kafa kısmından nerede olduğu anlayabiliyorum karnımı yamultuyor içerde coşacağım diye 😂❤️🙏🏻