Annesininbitanesi1 34+3 üm kızlar bugün bütün gün iç çamaşırım ıslaktı ama baya ıslak bi su akıyor gibi bişey hissetmiyorum ama sızıntı olabilir mi acaba başına gelen varmı böyle bişey
MamedovaAyten Annesininbitanesi1 benim erlen doğum riskim var doktorum hep çamaşarına dikkat et ıslak olursa mutlaka beni ara demişti yani doktorunuzla konuşun bence
demirmommm Annesininbitanesi1 Bende de bu zamanlarda oluyor 31+6 olduk. Fitil kullandım ondan olduğunu düşünüyorum ama korkmuyor değilim
Annesininbitanesi1 MamedovaAyten Teşekkür ederim arıyım o zaman hemen doktorumu çünkü bugün sabahtan beri devam ediyor
MamedovaAyten Annesininbitanesi1 aradın mı canım doktorunla konuştun mu ne dedi? Hala devam ediyor mu
MamedovaAyten Annesininbitanesi1 Annesininbitanesi1 merak ederim ben inşallah bişey olmamıştır ama bana da haber edersin canım nasıl oldugunu😘🙏
Annesininbitanesi1 MamedovaAyten canım şükür su değilmiş teşekkür ederim ilgin için benimde içim rahatladı sorun yok dedi doktorum 🙏🥰
Annesininbitanesi1 demirmommm bende olmuyordu bugün ilk defa bu kadar ıslak hissettim akıntım hep başından beri vardı canım ama bu su gibiydi
Annesininbitanesi1 demirmommm Farketmeden bebek baskı yapmış olabilir kaçırmış olabilirsin dedi canım