Firdevss167 Belguzar123 İnşallah Allah gönlüne göre versin canım benimde oğlum çok küçük daha 3 aylık cuma günü test yaptım pozitifti çok korkuyorum kan verdim inşallah benim test negatif seninki pozitiftir ❤️❤️❤️😍
Mvaainur Bfduam evet aslinda normal benim icinde cocuklarim cok sakin uslu hic beni yormadilar geceleri de iyi uyku aliyolar sabahlarida sakin uslu hic yorulmuyorum seviyorum cocuklari
Bfduam Mvaainur yine korumayacak mısın:) Benimkiler tam tersiydi o yüzden 7 yıl araları var. Şimdide bakalım tekrar nasip olur mu, hayırlısı.
Mvaainur Bfduam yok ya budefa artiq spiral dusunuyorum cunki kendimede baya bi zaman ayirmak istiyirum bunlar buyusunde maddi durumda cox onemli hem o yuzden
Mvaainur Bfduam Allah razi olsun canim cumlemizin❤bu ara ben Azerbaycanniyim bazi kelimelerde hatam ola bilir❤🥰kuzura bakma
Mvaainur Bfduam opuyorum❤senle sohbet cok guzel😊insallah haberini bekliyorum burda yazarsin ne zaman istersen yaza bilirsiz bana🥰istersen
Bfduam Mvaainur senlede çok güzel canım benim❤ Bugün adet oldum, inş hayırlı haberler olursa tabiki yazarım🤲 Sende ne zaman istersen yazarsın kuzum, bende kocaman öpüyorum😇🌹