Happy_001 Bı arkadaşıma doktor demıs kı bobrek genıslemesi down sendrom olabilir demıs bu ne kadar dogru benım oglumda var ama benım doktorum yanı ıkısıde gebelık ten sonra gecıcegını soyledi akıl karıstı boyle olan varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Deniiiza Happy_001 tek başına bir anlam ifade etmiyomus. Birkaç bulguyla birlikte olursa down sendromu riski çıkıyormuş
Annesininbitanesi1 Happy_001 benim bebeğimde de var erkek bebeğim detaylıda belli oldu 34 haftalığım hala var ama öyle bişey demedi doktorum doğum sonrası takipte kalıcaz bebeği dedi
cerenmina Happy_001 benimde vardı. Detaylı ultrasonda çıkmıştı. 24 haftalık iken baktığında doktorum büyüme gerilemişti. 26 haftalık olduğumda ise devlette ki doktor bir şey kalmadığını söyledi. Tek başına bir risk olduğunu söylemedi bana doktorum.
Happy_001 Deniiiza bende oyle dedım hersey normal dı benım onunda sadece aynı cıkmıs yok down sendrom falan dıyo benı de korkuttu
1Pamuk Annesininbitanesi1 merhaba doğum yaptınız mi. Bebeğiniz nasıl kaç mm di büyümesi,😔bizimde baya büyümüş 16 mm olmuş doktor riskli dedi 🥺