Meliha__ Kızlar bazen karnım böyle sertleşiyor toplanıyor gibi hissediyorum uzandığım zaman özellikle 19+2 günlüğüz aranızda böyle olan var mı
Busra5106 Meliha__ canim bende yazmistim buraya bende 18 +2 yim bu cok gebe var demekki bendede var bu durum sirt üstu yattigimda sol tarafim avcum kadar bi tas oluyor sanki bende anlayamıyorum ne oldugumu genlde tuvalette sikisinca veya tuvaletten cikinca sirt ustu yatinca oluyor sagima soluma yatinca olmuyor
Meliha__ Busra5106 aynen canım aynısı bende de oluyor sırt üstü uzandığım da oluyor mesane doldugu için mi evet ya bi avuca sıgacak kadar oluyor bazen Bi tarafı sertleşiyor yamuk oluyor sonra düzeliyor korkuyorum acaba kasılma mı dlye ama genelde dediğin gibi sıkışık olunca oluyor
Busra5106 Meliha__ normalde 2 litre su içerdim bugun içmedim tuvakete her ciktigimda oluyor nug daha rahattim az su ictim bugun aksama ladarbolmadi aksam biraz su ictim hemen sertlesmeye basladi 2 haftafir oluyo bende idrarla alakali oldugunu bugun anladim tabin oykeyse ama ne bu iste
Meliha__ Busra5106 bende anlamadım inan ki ya normal mi acaba son haftalar da olsak anlarım ama daha cok küçükler idara ile ilgili olsun da aslında doktora gittiğim de unutmazsam isem soracam gerci daha var gitmeme ama bende cok su içtiğim de oluyor bazen de gece uzamdıgım da içmesem bile oluyor lavoba ya gidince tekrar geciyor
minikayak2-6 Meliha__ bende de oluyor 16. HAftadan beri şu an 19+6yız hala oluyor gün içinde falan. Sizde oluyor mu hala
Meliha__ minikayak2-6 bizde 25+2 günlük olduk ara ara oluyor cok sık olmasa da gece oluyor genelde birde sırt üstü yattığım da sanırsam rahim büyüdüğü içinde oluyor diyorlar
taspinar1007 Ben de 18+1 oldum aynı durumu ben de yaşıyorum dediğiniz gibi özellikle düz yattığımda oluyor toplanıyor bir noktaya, ama belli ki yalnız değiliz herkesin başına geliyor anlaşılan 😅