BirPatiSever Normalde inanmam ama gebelik işte aklıma takıldı. Yemiş bulundum. Kaşındım sonra bi de. Ne dersiniz
gamzosgamzos BirPatiSever kızıma hamileyken hergun yedim elimde degmistir illa yuzume gozume leke falan yok 😀
Yasemin_in68 BirPatiSever yok canım yaa Ben deli gibi yedim bir sürü Maşallah bebeğimin hiç bi yerinde leke yok Ben inanmıyorm öyle şeylere Herşeyden ye sağlıklı olan herşeyden Vitamin alırsınız
Civcivimm35 BirPatiSever Valla leke yapıyosa benimki lekeden görünmez kaç kilo yedim😂😂 inanmayın böyle şeylere beaa
BirPatiSever Civcivimm35 gebelikten önce olsaydı ben de sizin gibi tepkiler veriyordum da hurafe bunlar yaa gibi. Ama şimdi bi aklıma gelmiyor değil. Evt bence de hurafe diyip aklımdan uzaklaştırıyorum o zaman 😃
Ozlem2904 BirPatiSever lekeyi bilmiyorumda cagla sikelin b sabah programi var orda gozukluklu b dr var adi aklima gelmedi o demisti hamileler kesinlikle nar yemesin antioksidan ozelligi var dusuklere yada erken doguma sbeb olabilir diye 😦😥 canim istiyo benimde ama o sebebten yemiyorum
BirPatiSever Ozlem2904 internette de gebelikte çok faydalı yazıyor. Antioksidan, folik asit içerir çok faydalı falan
Babydream Ozlem2904 valla düşük riskim var, 7 haftalığım 2 günde bir yiyorum çokta severim. Hamileler onu yemesin bunu yemesin, çok abartılı ve fazla olmucak şekilde herşeyden besin almamız gerekiyor. Yok düşük yapıyor bilmem ne hurafe onlar inanamayın☺️
Selensahin Ozlem2904 Ya ben uzun zamandır hergün bir kase yiyorum hiçte erken doğum gibi bi sebebiyetle karşılaşmadım 38+0 haftadayız 🤩
Zehraspl BirPatiSever Canim yok oyle birsey nar cok faydali aksine gunde 1 tane tuketmen lazim uygulamanin blog bolumunde vardi narla alakli paylasim oku istersen sadece ciger leke yapiyo eger dokunursan benim kizima yapmisti leke anlinda ve kafasinin arkasinda lekesi var bundada cigerden uzagim bakalim bundada olcakmi leke eger olursa o da hurafedir hatta narin cekirdegi cok saglikliymis oyle okudum ben