ZZeynepP1903 Nurayselvii evett aklıma gelen herseyi aldım ama umarım eksik yoktur. Saglıkl gelsinler insallah ☺️
Seymanurrr06 ElifB08 ben 24 teyim herşeyini hazır ettim çünkü ne olacağımız belli olmaz belki prensesim erken gelmek ister o yüzden tedbirli olmak lazım 😊
ElifB08 Seymanurrr06 bende çalışan biri olduğum için erkenden alayım da ağırlaşınca zor olur mantıcıyla almıştım 🥲
Guney16_Enes21 Nurayselvii Bizde durum öyle değil tırnağın varsa başını kaşı hesabı. Siz şanslısınız inşallah bebişte şanslı olur 😊
Mervexxx Nurayselvii 36+0 odasına varana kadar hersey hazır. Babanemiz ceyiz getirdi onları yıkayıp utulicez 🥰 bir de kişisel bakımları cantaya koyucam sallanıp duruyorum bakalım 😅
Nurayselvii Mervexxx az kalmış canım benim daha bekleme bence 😁 bence ben de hastanemi çantamı hazırladım bitti oda kiyafetlerimiz de tamam 😁
Mervexxx Nurayselvii ya bende 170 boyum 72 kiloyum şuan ama dogumla birlikte düşerim diye düşünüp M aldım. Küçük mü gelir bana acaba
Nurayselvii Mervexxx 42 bedene kadar kullanılıyormus canım çokta büyük almaya gerek yok çuval gibi sikmasi daha iyi en azından dışarı fırlamaz yada potuk olmaz
Fundacanik Nurayselvii Hadi banada büyük olursa ne yaparım o zaman 😂 Ben bide M bedenini mi alsam ne yapsam ya kime sorduysam L al dediler . Bnm suçum yok 😁
ElifB08 dakpinar- şuan en çok önerilen otri bebe o yüzden ben 3’lü setini alıcam. Hem burun serumu, aspiratörü ve yedek ucu trendyolda indirime girer büyük ihtimalle ☺️
Seymanurrr06 ElifB08 ben heyecanımdan herşeyi almak istedim 😅 hazır dursun kafam rahat olur en azından son ayda bir de uğraşmayayım diye hazırladım ☺️