Nazli_ayar Nurayselvii Dependi nerden ne kadara aldın. Benimde sadece senin paylaştığın fotoğraftaki ürünler kaldi 😂 30+6 yim
HaSretm Nurayselvii bizde bu gece itibari ile 35 haftalık olucaz sadece ben depent bulamadım acaba başka marka mı baksam zaman da az kaldı diğer her şey tamamlandı çok şükür
Deletedmom_33 Nurayselvii Bebek arabası, şampuan, deterjan, kendime depend kaldı sadece eksik 24+3′üz 🤗
Deletedmom_7156 Nurayselvii kendime alcaklarim bebek bakim ürünleri yatağı uyku seti ve bi kac birşeyler daha daha var 27 haftadayiz
Esma1212 HaSretm ben dolaptan aldim daha uygun geliyor 10 lusu xl beden 48 liraydi normalde ben kargo ile beraber 27 liraya aldim
ElifB08 Nurayselvii bende 35’e giricem ama her şeyi erkenden almıştım şuan bir tek burun aspiratörü eksik 🥲
Seymanurrr06 ElifB08 ben 24 teyim herşeyini hazır ettim çünkü ne olacağımız belli olmaz belki prensesim erken gelmek ister o yüzden tedbirli olmak lazım 😊
Evlatlarimmm 35+2 çok şükür hastane çantam hazır kendime tülbent Alicam bitek hastane için haricinde herşey tamam.Hayirla gelsin yavrularımız inşaAllah 💜
ElifB08 dakpinar- şuan en çok önerilen otri bebe o yüzden ben 3’lü setini alıcam. Hem burun serumu, aspiratörü ve yedek ucu trendyolda indirime girer büyük ihtimalle ☺️
RumeysaNur34 Nurayselvii 25+5 hafta iki hafta öncesinden herşeyimiz tamamlandı benim bir kaç eksiğim var onuda Aralık ayında alırım diyorum ocakta da çantamı hazırlarım inşallah 😇 Sağlıkla bende şu 35haftayı görseydim 😍😍🤲