meltemcanli Saadet2000 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💚 ameliyathane psikolojisinden çok korkuyorum sizinki nasıldı acaba
adrmz54 Saadet2000 Bende yarın Allah nasip ederse spinal sezeryan olarak doğuma gidicem çok korkuyorum ilk doğumum lütfen bilgi verir misiniz 😔😔
Nur9920 Saadet2000 öncelikle bebişiniz hayırlı olsun Salih evlat olur inşallah❤️ Bende sezaryen olacağım ama korkularım var kaç günde iyileşirim birde gaz çıkarma olayı felan varmış o nasıl oluyor pek anlamadım
Saadet2000 meltemcanli sağolun allah razı olsun benim doğumum çok aceleye geldi suyum sızıntı şekilde geliyordu direk sezaryene hazırladılar beni.çok karışıktı yani
Saadet2000 minikkoalammm inanın gün geçtikte dahada iyi oluyor insan o yüzden hiç kormaya bile gerek yok cnm
Saadet2000 adrmz54 benim ki ilki normaldi bu doğumda mecbur sezaryen oldum hiç kormayın hep pozitif düşünün yarın saat içinde bebeğim kucağıma aldım 12 günlüğüz bu gün çok iyiyiz ikimizde kalkıp ev işi yemek yapabiliyorum
minikkoalammm Saadet2000 normal doğumdan korktuğum için sezeryan olmak istiyrm ama çevremdki herkes normal doğum yap diyip sıkıştırıp duruyor sezeryan da ameliyathane kısmı gözümü korkutuyor doğum korkusunu yenemiyorm açıkcası
minikkoalammm Saadet2000 ahh karar vere bilsem normale gidip sezeryana dönmektn korkuyorm acı dan birlkteliğimz bile olmuyor ki o çocuk ordan nasıl çıkıcak bilmyrm tuvalete girdiğim zaman afedersn yırtılck gibi oluyor darlıktn
Educator Nur9920 hastaneye giderken yanında kayısı hoşafı ve sade şekersiz nescafe götürüyorsun. İkisinden de 5 er bardak içiyorsun. Katı hiçbir şey yemiyorsun. Sıfır gaz sıfır baş ağrısıyla hastaneden turp gibi cıkıp, evıne gelip uyuyorsun. 🥰👍denendi👍
Tarifsizmutlulugum Bende 13 gün önce sezaryen ile doğum yaptim fakat hala oturup kalkarken ağrılarım oluyor ve dikiş yerimin üstünde hafif kızarıklık ve şişlik var sizdede boyle oldumu?
Sahram25 Spinalde acı hissettinizmi devlettemı oldu odaya alındıktan sonra uyuşukluk hemen gectımı karnınıza bastılarmı
Educator Sahram25 iğne vurulurken acıyor ben o yuzden bidaha olursam genel olacagım. Uyusuklugum tamamen gectikten sonra karnıma bastırıldı öyle aman aman acı yok yumusak bastırıyor 2 sanıyecik korkma hiç en kolayı o
ogretmen_anneee Saadet2000 hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün darısı zamanında sağlıkla bizlere :) benim sorum şu , spinal ve epidural aynı anda uygularlar mı ?
tupikbebiskom Saadet2000 bende genel anestesi ile sszeryan olacagim. Sonda ve karina bastrma olayi masil oluyor ve ilk gun ilk gece.bebekle nasil ilgilendinjz neler yaapmamiz kac saatte bir yapmamiz gerekio