busrahnm-95 Çamaşır makinesinde çakmak görüyorum 😱 çalışıyordu hemen durdurdum şimdi de kilidi açılmıyor cok korkuyorum patlarmı ne olur? Yaşayan varmı bu durumu??? Helppp 🥺🥺
busrahnm-95 Dilekkuru Ceysii01 ecemsmom Senayyalcin seon90 Ayy içime su serptiniz valla nasıl korktum anlatamam 😂😂 sağolun kızlar 🥲❤️
Dilekkuru busrahnm-95 bendede oldu devam ettir bitsin korkma bişey olmuyo bnde korkmuştum eşim de yokdu da sonra camasirlarla çıkarıp kuruttum 😂
Zehraspl busrahnm-95 merak etme patlamiyor su aliyo icine o yuzden bidaha yanmaz cakmak🤣 ben cok yikadim cakmak ordan biliyorum
Nisann26 busrahnm-95 Ateşi ortaya çıkaracak bir madde olmadığı için makina nın içinde, birşey olmaz. Suyun içinde çünkü 😀 Merak etme
Zehraspl busrahnm-95 napiyim oda icmesin sigara bide yanimda iciyo nefesimi daraltiyo yakinda sigaralarinida parçalayacam o olacak🤣
Limonveannesii busrahnm-95 neler neler yıkadım çamaşır makinesinde 😂😂 çakmak en masumu bir şey olmuyor kredi kartını bile yıkadım ama bozulmadı hayret ettim 😂😂😂
busrahnm-95 Zehraspl güyaaaa bırakıcaktı bebegimiz olsun falan diyodu aha diyorum doğdu doğacak adamda tık yok 😂🙄