inva mavi_kus bir dönem ne salladı sosyalmedyayı😁 gerçekmiydi reklammıydı anlayamadım cidden kullanıp memnun olan varmı bebeklerde kullanılması zararsızmı ne kadar süre nasıl kullanılmalı bebeklerde bende merakla bekleyeyim şuracıkta yorumları🌺
Eda-5807 mavi_kus yanı bebeğe bilmiyorum ama ben yengem kullanıyoruz kendımıze gerçekten Agda dan sonra suruldugumuzde ıse yarıyor Bidaki sefere yavaş yavaş azalıyor tuyler ama bebekler ıcın uygun mu bılmıyorum
219Eyll mavi_kus bebekleri bilmiyorum ama ben kendime kullanıyorum .her ağda sonrası sürüp güzelce yediriyorum hemen duşa girmiyorumki faydası olsun diye .hem batık oluşumunu önlüyo hemde tüylerimde ciddi anlamda azalma oldu
Kumsallina95 mavi_kus afedersin güvercin pisligide iyi geliyor diyorlar bence alakası yok ya ya anneye ya babaya çekiyor hormonlar ilk kızımda anne sütü sık yüzüne dediler tüyler gider alaka yok baktım büyüdükçe kayboldu
Rainbow0126 Ya şimdi minicik bebeğe de süremem ki 😂 annem niye bize sürmemiş diye hep kızıyodum ama cıks ben de sürmeyeceğim
mavi_kus Rainbow0126 yağ sonuçta bi zararı olur mu ki masaj için badem yağı Hindistan cevizi yağı vesaire hep sürülüyor
inva mavi_kus yaşlanan insanın hormondanmıdır nedir tüyü olmazki zaten bende babannemde hiç tüy gördüğümü bilmem karınca yağından bir haberdir😁 gençliğindede tütsüzmüymüş annanemiz öyleyse bi düşünmek lazım 🌺
Beyzan738 219Eyll baya olmuş yazali ama bende 4 5 ay önce almistm baharatcidan tala karınca yumurtası yağını şuan hamileym 6 aylk jiletten sonra sürsem ozel bölge ve göbeğe bacağa sknti olurmu bebek icn
219Eyll Beyzan738 jiletten sonra işe yaramaz malesef .kökten almanız gerekiyoki sonrasında sürünce önce tüyleri inceltiyo sonra tamamen bitiriyo .