seon90 Eloshi canm ben 2017 de oğlum için yaptırmıştım o zamanlar 500 dü.ama şimdi gittiğim hastanede 750 lira canm
Elif3434 Eloshi hayır radyoloji uzmanı ancak kadın doğum doktorlarından daha bilgili diyebilirim. Çok memnun kaldım ben 32. Haftada tekrar kontrole gideceğim
Saaki Haticehatice Medipol mega da genel olarak doğum muayene ve detaylı ultrason fiyatı nedir biliyor musunuz
Ceysii01 Papatya-Kokusu zaten devlette ultrason icin detayli ultrason yapan hastanede muayne olmak gerekiomus mecbur özele kaldik 🙄😭
Papatya-Kokusu Ceysii01 Ya kuzum bende koskoca şehir hastanesine gittim yine de memnun değildim haftam kücük diye mi böyle yaptılar anlamadım 3 tane diyah beyaz usg verdiler o kadar ne rapor ne renkli ne cd hiçbişey yoktu
Ceysii01 Papatya-Kokusu benimde ikiz diye 1000-1500 fiyatlardan bahsediyolar zaten tup bebek bi ev parasi harcadim suan bu para bana cok zor geliyo bende napcami sasirdim hadi parayi verdin adam gibi bakcaklarmi oda belirsiz
Hilalkhrmn417 Eloshi avicenna hastanesi ayrıntılı ultrason fiyatı tek gebelikse 570 TL bilginize anne adayları 😊 ( diğerl şubelerinde geçerli bir fiyat mi onu bilmiyorum )