Nazli_ayar Nurayselvii Trendyolda 9 lu 47 lira. Boyumdan 10 kilo fazlayim şu an xl alicam ben. Marketlerde daha pahalı diye duydum
Ygttnmr Nurayselvii Ben şoktan aldım L beden aldım genelde herkes öyle alıyormuş. 39 ₺ ydi en son 9 tane var içinde. “Emici külot rahatlık ve koruma / Koku ve sızıntılara karşı koruma” yazacak
Lulemom Nurayselvii fiyatı hatırlamıyorum ama 85 kiloyla doğuma gittim. L beden çok rahat oldu. Şokta satılıyo.
Yenianneadayi2208 Nurayselvii ben dün migrostan aldırdım eşime.Depend emici külot yazıyordu sanırım..Alırken ölçülerine dikkat edin..40 TL ydi fiyatı içinde 10 adet var. Canped in de 35-36 TL gibi bir rakamdı..İndirimdeydi dependler.
Yzaman Nazli_ayar bende büyük indirim gününü bekliyorum favorilere ekledim Trendyol da 😁 bir umut belki düşer fiyatı
Meryem2746 Nurayselvii bende trendyolda aldım 10 tane var içinde 35 TL gayet güzel geldi İnternet üzerinde de getirebilirsin
deletedmom27371 Nurayselvii ben bir ara şokta 35 tlye görmüştüm sonra nette araştırdım çok pahalıydı bilemediğim için almadım ve daha da yeni hamileyim
deletedmom27371 Nurayselvii ben bir ara şokta 35 tlye görmüştüm sonra nette araştırdım çok pahalıydı bilemediğim için almadım ve daha da yeni hamileyim
Lulemom Nazli_ayar baya oldu hatta çok rahat oldu. Üstelik benim bacaklarım basenlerim falan geniştir. giyebilecek miyim acaba bacağımdan geçecek mi diye düşünüyordum 😄 hiç zorlanmadım çok güzel sardı
Saadet14 Nurayselvii E bebekten 43 tl ye aldim 9 tane var icinde 85 kiloyum L beden denedim bi tanesini baya bi esnek dogumdan sonra ister istemez kiloda gidecek. Bunu denemelik aldım beden olarak emin olamadim bir paket daha alsam yeterli olacaktır diye düşünüyorum
annembabam Ben de dolaptan aldım 9 adet depend m beden 25 TL ye 😂güzel rakamlara buluyorsunuz araştırınca