Shnern Kixlar 38+5 hamileyim inşallah buda normal olacak herşey öyle gösteriyor devlete gidiyorum birincisi normal idi ama biraz beni suni sancı ile başlatılması zorlamisti dikişim dışta 4 içte biraz fazla idi . Acaba sizin ikinci dogumlariniz nasıl geçti
2_erkekannesi_ Shnern Benimde ikinci doğumum olucak oğlumda kendi sancimla 3 saatte doğurdum şimdi 6 haftalık hamileyim bakalim nasil olucak korku heyecan yine ayni duygular ☺️
Asyaayaz1 İlk doğumum suni sancıyla oldu ikincisi kendi sancımla oldu ama illa arada farkları olabiliyor oğlumda doğum anı çok kolaydı ama kızım hafif zorladı o yüzden Anı yaşayın ikisindede iki dikişim oldu Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 🌺
Shnern Asyaayaz1 maşallah ilk doğummu suni oldu acaba benimde ilk doğum suni idi bundada normal adetime göre kaldı 1 gün yani yarın doğum olmalı ama yok geç döllenme demişlerdi ona göre de kaldı 9
Fatosylmz27 Benimde 2.dogumum olacak korkuyorum ama ilki 4 saat sürdü 1 cm açıklıkla gitmiştim suni verildi
Shnern Fatosylmz27 bende hiç açılma vs yoktu yumuşama bile verildi suni sancı neyse 3 gün sürdü benimkide ama 3 gün içinde 5 saat sancım oldu
Fatosylmz27 Shnern ilk doğum suniydi şimdi 28 hafta olmaz daha vaktmz var bakalım inslqh bu daha kolay olur 🙏