Gamze1041 Yanlış bilmiyorsam bunlar idrar kaçırma şikayetleri olanlar için yapılmış lohusalıkta kullanılmaz diye düşünüyorum
Selver07 Bunu kullandım ama inşallah iyidir diğeri çok güzel yine de iade durumunuz varsa verin diğerini alın iç çamaşırı gibi giymesi rahatlığı çok iyi kenardan yırt çıkart hemen
Cansudkmts Nurayselvii canım yanlış almışsın bunlar degil diğer kilot şeklinde olanlar var onlardan Alman gerek ve m beden alma L beden al
melekanesi Nurayselvii https://imgyukle.com/i/kXezk8 Canım herkes bu tarz önerdi bana. Hasta bezi diye geçiyor sanırım. İç çamaşırı bile giymeye gerek kalmıyormuş. Sendeki pedlerden sanırım.
Volkitolki Nurayselvii canım eğer burda sürekli bahsi geçen Depend den istiyor isen bu yanlış onlar külot şeklinde Ama bu da iş görür benim oğlumda kanamam çok oldu normal ped den sızdı mesane pedleri bariyerli olduğu icin sızmadı ama ultra kalın olması lazım
Ygttnmr Nurayselvii Ben üstünde koku ve sızıntılara karşı koruma yazanından aldım. İmkanınız varsa değiştirin bence