3 kasım gunu sabah her zamanki gibi uyandim 2 tane evlâdım var kahvaltı yaptırdım eşimi ise yolladim sonra temizliğe başladım halılar yıkamadan gelmişti onları serdim evimi temizledim saat 15.30 gibi bi sanci geldi dayanmaya çalıştım ama git gide arttı ağrının şiddeti saat 16.00 gibi lavaboya gittiğimde çamaşırımın kan olduğunu gördüm çok korktum eşimi arayıp acile gitmemiz gerektiğini söyledim çocukları kaynanama bırakıp acile geçtik muayene ettiler 4 cm açıklık bebek kanalda dediler bi serum taktilar ama sancılarım daha da arttı nst istedi doktor ve sonucu gördüğünde şok oldu çok keskin ve düzenli gelen sancılarım olduğunu riske atamiycagini ve yatış yapılması gerektiğini söyledi korka korka kabul ettim doğum salonuna alındım orada muayene nst serum yine aynı işlemler doğumu durdurmaya çalıştılar ama sancılarım hicbir şekilde hafiflemedi bile doktorum geldi ben ağlıyorum tabi bu sırada dayanamıyorum hocam dedim tamam gereken imzaları at alıyoruz seni dediler ve hemşire gelip sondami taktı hafif yanma harici bişey hissetmedim ben bu arada sonra tekerlekli sandalyeyle ameliyathaneye goturuldum anestezi uzmanı gelip yapacağı işlemi anlattı diğer 2 doğumum sezeryan olduğu için yine mecbur spinal sezeryan yapilcakti ama ben çok korktum ve titremeye başladım çocuk gibi de ağlıyorum tabi hemşireler beni sakinleştirdi ve iğnem yapıldı ben hiç hissetmedim bile iğneyi hemen yatırdılar beni ellerimi bağladılar ve önüme örtü örttüler ben hala nolur beni bayiltin ben hissediyorum diyorum hissediceksin ama acı olmiycak diyolar doktor geldimi diyorum hayır diyolar ama gelmiş ve çoktan başlamışlar bi bastırma hissettim ve sonra minik kizimin sesini duydum buraya kadar herşey güzeldi hemşire giydirelim dedi bi baktım çocuğun sırtından kan damliyo noldu bebeğime diyorum karnından böyle doğdu dediler ve apartopar yoğun bakıma götürdüler benim dikişlerim falan bitti odaya alındım 6 saat sonra ayağa kalktım yoğun bakıma indim gosteremyiz dediler bağırıp cagirdim neyi var benim çocuğumun diye doğum yaptıran doktor geldi o arada ve bana dediği şey şuydu özür dilerim tamamen benim hatam bebek doğarken makas değdi ve kesti ultrason cekilcek dediler ben ağlamaktan bi hal oldum ve bana çocuğumu göstermediler akşama doğru tekrar indim ve bebeğimi istediğimi aksi taktirde polisle geleceğimi söyledim ordaki bir asistan allah ondan razı olsun aldı beni içeri bebeğime doya doya baktım hicbir sıkıntısı yoktu neden ayrıyız peki dediğimde abla aramızda kalsın yaranın kapanmasını bekliyorlar dedi şikayetçi olmamanız için dedi ben oraya birbirine kattım tabi beni dışarı çıkarttılar ben o gün taburcu oldum bebeğim orda kaldı 5 kasımda aradım bilgi için ve bugün ben bebeğimi almaya geliyorum hepinizdende şikayetçiyim dedim biz sizi 12 de ararız diyip kapattılar saat 12 oldu aradılar ve taburcu ediyoruz bebeği dediler gittik aldık yarında ilk işimiz şikayetçi olmak onların hatası yüzünden ben bebegimden ayrı kaldım hiçbirine hakkımı helal etmiyorum😔