Ezom Merhanalar cici annelerimiz şubatta doğum yapanlar burdami kaçıncı cocuk ilkmi cinsiyetleriniz belimi hadi biraz dedikodu yapalım gelin kızlar hadi
Defne2018 Ezom şubat sonu ama mart 16 ya kadar müddeti var ikinci hamileligim oglum olacakmış kızımda biraz tecrübesizlik vardı inşallah bunda bişi yaşamam senin ki nasıl canım
Deletedmom_33 Ezom Bizimde 24+3 109 gün kaldı görünüyor 24 Şubat doğması gereken son tarih ama büyük ihtimalle sezeryan olacağı için 38. haftada olur diye düşünüyorum. Cinsiyet 1 ayı geçti belli olalı benim oğlan pipiyi açtı direk gösterdi 😅😅
Ezom Defne2018 vallah benim hayirlisiyla 26 şubatta görüniyor benim üçünçü çocuk zati bu kazayla oldu ama rızskıyla gelirmiş kız dedi doktor ama ben erkek hisediyom hayırlısıyla olsun artık sağliklı olsunda allah büyük
Defne2018 Aminella ilgili degiller canım iki tane bayan dr var devlete gidiyorum 2 sn baktı ben sormasam cinsiyet bilmiyorum hala kıza benzettim detaylada ögrenirsin diyo bide dalga geçer gibi
Defne2018 Aminella özele detaylı için gittim yoksa özele para yetmez sürekli ya bide özele gidersek devlette dogum yapmazlar diye biliypm hemen dr kim diyolar
Aminella Defne2018 aynen öyleymiş ben bilmiyordum şimdi devlete almıyorlar beni izel de çok pahalı ikiz olduğu için hep ekstra para istiyorlar çok saçma gerçekten