Mavisogretmen charlottececi ay insallah çok. Tedirginim ilki dusuk olduğu icin bunda da çok korkuyoruz 😔
charlottececi Mavisogretmen kötü düşünme yin iyi enerji verin. İnşallah bu günleri sabırla geride bırakıp bebeğinizi kucağınıza alirsiniz huzurla, saglikla 🙏🏻 Hiç iş yapmayın. Rahime tutunup plesantası oluşurken rahimde kanamalar olabilirmis. Bana da doktor kanama alani var dedi keselerin etrafında. Çok tedirgin oldum. Ablam da doktor. Ulturason fotoğraflarını gosterdim neden olduğunu sordum. Çok doğal; hatta lekelenmen de olabilir dedi. Herkesin hamileliği farklıdır bu haftalarda kırmızı yoğun kanama olmadıkça normalmiş ☺️
cigdem4154 charlottececi teşekkür ederiiim 😇 hepimizinki sağlıkla gelsin inşaAllah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Tazeanneasli18 charlottececi bnde 9 haftalık gebeyim dün doktor banada kanama gözüküyor dedi çok endişelendim
illwait 8 haftalik bulanti kusma yok ama agzimda cok kotu bir tat var 10 gundur, cok rahatsiz ediyor. Tam da anlatamiyorum o tadi, naneli sakizla idare etmeye calisiyorum.
charlottececi Tazeanneasli18 sizde kanama ya da lekelenme var mi? Bende gelen bi akıntı yok; yine de bilemiyorum zaman gosterecek artık 🙄 ben en çok seyi merak ediyorum. İkizlerden birine bir sey olursa 2. Si saglikliysa tutunum kalabiliyor mu 🥺
Hasret2462 Minis123 bende aynı durumdayım 😢 seruma zofer katıyorlar o daha iyi geliyor bi nebze doktorunuzla konuşup onu taktırabilirsin canım Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
minik4550 cigdem4154 leseyi gordumuzmu ben d e 5+3 olcam yarin kese için gidicem insallah görürüm hersey yolundadır
cigdem4154 minik4550 evet gördüm haftaya cumartesi de inşaAllah kalp atışlarını duymaya gideceğim 6+2 de kalp sesi duyan vardır inşaAllah 😇🤲 sizde umarım sağlıklı bir şekilde görürsünüz 😇
Ilknur35 minik4550 hayırlısı olsun. Ben de cumartesi 5+3 olucam doktora gidicem.Siz görürseniz yazar mısınız merak ediyorum 🤧😅
Tugbaaaaa91 8 haftalık benimde mide bulantılarım oluyor aşırı ama kusma yok halsiz bırakıp nefesimi kesiyor minnak şey hiç birşey yapmak istemiyorum günlük hayatımı çok etkiledi doktorumla konuştum prilam verdi içmeye başladım ıkı hafta oluyor hayat kalıtem arttı çok şükür . Akşam biraz etkisi geçer gibi oluyor ama içip uyuyorum ilacı gece de rahat uyuyorum . Önce bi kararsızdım ilaç kullanmak kötü değil mi diye doktorum çok rahatlattı beni. Zararlı olsa sana yada bebeğe ben verır mıyim ilaç sana dedi ve o gün kullanmaya başladım iyiki de başlamışım
Minmin 7+4 olduk bulantı ve mide ekşimesi beni mahvediyor bulanıyordu midem ama şu üç gündür kusuyorum mide ekşimesi mahvediyor ya ağzımda değişik bir tat var ne yapsam geçmiyor