demirmommm Çok kararsız kaldım marka konusunda. Sizler neler aldınız hangisinden memnun kaldınız ? Manuel ve elektrikli seçeneklerinden hangisini almalıyım yada tekli elektirikli yeterli mi ?
SgeceC demirmommm henuz almadım bu hafta lansinoh elektrikli tekli olanını alcam. Burdaki anneler bu markayi tavsiye etmişlerdi eger çalışan anne degilseniz tekli olan yeterli demislerdi. Birde manuel olan hem can yakıyor hemde uğraştiriyormus sanırım. Sizede fikir olur belki
whitedream demirmommm ben nuby diye bi marka aldım Manuel e bebekte indirim de görünüyodu hediye çekim vardı açıkçası almak için aldım lazım olursa diye eve gelince deneyim dedim göğsümden sarı bi sıvı geldi galiba çekimi iyiymiş 2 ay sonra doğumdan sonra denicem artık
demirmommm SgeceC çok teşekkür ederim aslında çalışıyorum 9 aylık olana kadar izin almayı düşünüyorum. Tekli yeterli olursa bende onu alayım fiyatlar çok fazla çünkü
SgeceC demirmommm n11 suan en uygun fiyat 400 tl ordan alicam bende inanilmaz artti fiyatlar. Calisiyorsanizda en kotu sağıp dolaba koyarsiniz çiftli olanlar epey pahali olmuş