Deletedmom0067 Sancim var yani vok siddetli bel agrim adet sancisi gibi ozeldeyim burdaki nstde sanci gostermiyormus devlette varmis ebe biradan alttan muane.edicek acklik varmi diye hemen oyle aciklik olurmu ki simdi acilma.yoksa bisey yok diyip yollarlarmi sezaryanliyim ben
Ebrar34 Deletedmom0067 ben 3 saatte 15 er dk dan 2 kez sancı yaşadım 1 cm açılma olmuştu 30. Haftamda
Ebrar34 Deletedmom0067 bu arada nst de bazen çok şiddetli sancılar olsa da çıkmayabiliyor bazen de sancın yoksa bile sancı çıkabiliyor
Defneveece Açılma varmi diye bakmaları sacma bence sanci gorunmuyosa yalancı dogum sancisi olabilir bende sezaryenle dogum yaptim sancimda oldu adet sancisi gibiydi birkaç saat içinde baya şiddetli olmustu 5 dk geciyodu sonra birkac saniye suren sanci geliyodu nst de sancim gorunuyodu cok degisik bişeydi adet sancisindan daha rahatsiz edici bişeydi sezaryen olacağım halde açılma varmi diye bakmislardi cok kotuydu baktirmayin bence nstde cikar dogum başladıysa
Defneveece Açılma hemen olmayabilir ayrica ben 8 saat sanci cektim basta noldugunu anlayamadım cunku evde bekledim gecer diye 8 saat sonra bakmislardi açılmaya hic yoktu
Deletedmom0067 Defneveece bende onu diyorum iste sancim varsa eger hemen acilma olmaz zaten bisey yok diyip yollarlarsa napcam ya
Defneveece Deletedmom0067 sancin varsa yollamazlar canim açılma olsada olmasada takip ederler normal dogum istiyosan beklerler açılma olmasını cunku kimi 2 yada 3 gun sanci çekip oyle doğum yapiyomus açılma cok yavas oluyomus bazen