Turkan smetubuku merhaba ben 16 havdalik hamileyim decavit kullaniyirdum dokdorum daha kullanma onumuzdeki ay tekrar bakariz kullanirsin dedi
Rukiyee Ben bugün itibariyle 16+4 üm devit3 ve decavit kullanıyorum kan ilacını 6 aylıkken başlıycam dedi doktor
smetubuku Ama bana niye kullanmam gerektıgını soylemedi ben vitamin kullanayım mı dedim hayır dedi peki kaç kilo aldınız
Rukiyee [bilinmeyen] decavit ve elevit ikiside vitamin diye biliyorum neden ikisini birlikte verdiler acaba🤔
Aysegulunlu Burcugokhan006 suan 16+5 iz 12 haftalikken %90 erkek dedi iki gün sonra netlesir herhalde🙈❤
sessizanne Iyi aksamlar anneler ben 18 haftalik oldum ama bebegimi sadece bi iki kez hissettim benim gibi olan anneler varmi sizce normal mi ?
Rukiyee [bilinmeyen] bende 2 tane vitamin neden verdi acaba diyorum😂 cinsiyet erkeğe benzetti ama net değil hazırlık yapmayın dedi emin olamadı doktor😊 ilk hamileliğimde de erkek demişti kızım oldu😍 o yüzden güvenemiyorum ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 😊
smetubuku Bende 5 kilo aldım arkadaşlar bizimdr kızımız olucak oyle dedi tam emin degılım ama kız gibi dedi doktor sizce yanılma varmıdır
Turkan [bilinmeyen] ben 14 hafdalikken gitdim doktorum cok erken yanila bilirim dedi inşallah bu ay sonu bebeyimin cinsiyetini oyrenicem. ama ruyamda ultrasonda bebeyimin pipsini gordum
Rukiyee [bilinmeyen] bana da gösterdi iki bacak arasında çıkıntısı var bakın dedi ama net olarak erkek diyemedi nedense 😂
Mucizem Kızlar bizde 16+3 üz iki gündür kasıklarımda ağrı var böyle acıyo gibi normal mi acaba bide bebişi hisseden oldu mu çok tedirginim hissediliyomuş ben bişi hissetmiyorum
Rukiyee Mucizem kese ve bebek büyüdüğü için olabilir canım agrıların ☺sen yinede bi sağlık ocagına falan git sor ciddi bişeyse doktoruna gönderir.