Acemi_anne61 Rapunzel21 😂😂😂 kendine çok iyi bakacaksın bundan sonra artık iki kişilik dikkat gerekiyooorr
misslaviniaa Rapunzel21 ayy hadi hayrli olsun canim bana ve tum isteyenlere kismet olsun insAllah💜💜💜💜🤲🤲🤲🤲benmde adet gunum ayin 8i..sen ne zaman yaptinda boyle cikti?
Rapunzel21 misslaviniaa ben bugün yapdim ,böyle oldu,ama yumurtalamanin 20-21-23-25 de yapmisdim silik vardı Bugün ilk idrarla yapdim bu 2dakikada oldu sonra koyu oldu,benim adet düzensizliği var ama, tedavi oluyordum
Rapunzel21 misslaviniaa Can Googleye hızlı resim yükle yaz,ora yüklə sonra orda url kopyala burda öyle yapısdir
Anne88 Rapunzel21 maşallah Allahim birgün bana da nasip etsin inşallah bu iki çizgiyi ayın 1 inde ilk defa çatlama gordum ayın 15 ine kadar nasıl sebretcem test yapmamaya bilemiyorum🥺😆
Rapunzel21 Anne88 canım öyle düşünme derim, Allahım gönlünüzce etsin hərşeyi 😘 Önce bunu düşünme, stres olmaz 😘 Dualarım sizinle 😊 Biz 2yil bekledik) şükür Allahıma ☺️ Allah ən güzelini verir əlbət, mucizemiz Allah’tan
Rapunzel21 Ozgeliko Amin Amin Amin ☺️ dualarım sizinlə 🥰😊 Mucizemiz Allah’tan onun için kafana takma bırak akarina