Sblatc Ben 6.aydan beri aynı özel hastaneye ve doktora gidiyorum. Şu an 36.haftadayım temaslı olduğum için karantinaya girdim. Dün hastaneyi aradım bi şey için doktorun numarasını istedim izni olmadan veremeyiz dediler. Pazartesi arayın ona yönlendiririz dediler. Burda hep görüyorum özele gidenler kendi doktorunun numarasıyla iletişime geçiyo. Zaten son ayıma giricem bi şey olsa nasıl danışıcam? Herkesin doktoru veriyo mu doktora göre mi değişiyo acaba
Sinemokcu Sblatc Bizimkinin sitelerinde bile var doktor bazen direk kendi whatsapi uzerinden iletişim kuruyor aslinda vermeleri gerek
-Arya- Sblatc En ufak birşeyde yazıyorum arıyorum, 1 dakikada dönüş yapıyor canım doktorum. Vermeleri lazım tabiki devletten ne farkı kaldı🤷♀️
annesi_ Sblatc benim doktorum kartını verdi bana bişi olursa burdan arayabilirsin demişti hamileliğimin başından beridir watsaptan yazışıyoruz ilaç yazdırmak istediğimde yazıyo bişi olsa dönüyo hemen bence senin doktorunda öyle yapmalı diye düşünüyorum özel çünkü adı üstünde
FusunF Sblatc benim doktorum vermişti hastaneden ulaşmak imkansız bide o kadar para veriyoruz sonucta
iki_melek_annesi Sblatc Biz ilk muayene gittiğimiz zaman verdi telefon numarasını Bi sorun olduğu zaman sürekli hastaneye gidemiyoruz telefon da görüşüp gerek duyarsa gelin kontrol edelim der öyle gideriz hemende cevap verir doktorumdan çok memnunum kendisinden Allah razı olsun
Papatya-Kokusu Sblatc Her doktor bir değil ilk gebeliğimde doktor vermemişti kendi akıl edip bende istememiştim birşey soracaksam hastaneyi arayıp bağlanıyordum şimdiki gebeliğimde gider gitmez kendi kartını verdi mesaj atıyorum yada arıyorum direk
Asyaveannesi36 Sblatc bende özele gidiyorum asistanının ve doktorumun telefonu var herhangi acil bir durumum bir ağrım bir şeyim olduğunda yazıyorum doktorum yada asistanı cevap veriyor, bence de olması gerek
Nurklc38 Sblatc Doktorum kendi vermişti ilk başlarda hatta bazen birşeyim oldum da felan yazıyorum hemenn mesajıma dönuyor benim
Poyrazin_annesi Ben almadım numarasını ama ısteyınce verıyor. Bı sorum olunca hastaneyı arıyorum bağlıyolar doktora
Mimik Ben de 26.haftamdayim doktorum bana 30. Haftlarda vericem dedi, ama benim bazi sikintilarim oldu,doturumdan ozel numarasimi istedim soz cok onemli bi durum olmadikca rahtsiz etmem dedim🤣verdi🥰
Gizemin-minnakI @Sblatc evet var . İstediğim zaman ulaşıyorum. Hatta şeker yüklemesi sonucumda ve grip olduğumda mesaj attım . Bana ses kaydı attı . Sonuçlarım İçin . Grip olduğumda arayıp neler yapmam gerektiğini anlattı🙄 zaten özele ayrı ilgi göstersinler diye para veriyoruz .
Miray8 Sblatc benimki de vermedi valla bende burda görünce şaşırıyorum ama onların ki doğru aslında verilmeli
Rumeysa3652 Sblatc Bende 3.ayımdan beri var şuan 33+5 oldum o günden beride her gittiğimde der bişi olursa direk bana yaz ulaş diye ama ondan önceki doktoruma hiçbir şekilde ulaşamıyodum ve en ufak sıkıntı olduğu zaman hastaneye gitmek zorunda kalıyodum numarasını istediğimdede özel numaramı veremem diyordu sanki her dakika arayıp yazıcakmışım gibi buda gerçekten çok kötü bi durum hem yol gidip yorulmak hemde bazen boşu boşuna para vermek şimdiki doktoruma mesaj atıyorum şunu şunu yap geçmezse gel diyor ve gerçektende çok büyük rahatlık oluyo benim için