Aşının bebege bı yan etkısı yokmus takma kafana canm
Yarın korona aşısı olacağım çok evham yapıyorum. 🥺
Elifinannesii_ benım doktorum aşıyı son haftalar önermiyorum demişti ama bilmıyorum tabi ne zaman nasıl bende vurulmadım korktugum için
Elifinannesii_ 19. Hafta biontech ilk dozu oldum 23. Haftada 2. Dozumu oldum yan etkilerini bile yaşamadım kol ağrısı dışında şifa olsun dedim vuruldum korona olan bir sürü hamile vardı etrafımda çok fazla sıkıntılı iç karartıcı şeyler görünce gidip oldum. Doktorum da tavsiye etmişti inşallah şifa olur sizede hiçbir yan etkisi olmadı bende sizde de olmaz inşallah 🙏🏻
Elifinannesii_ ben biontech oldum canım eski postlarıma bak istersen hiç etki yaşamadım tetanoz da bile daha fazla yaşadım kol ağrısı yani :) herkeste farklı etki yapıyordur ama korkma Belkı sen de hıc yaşamazsın insallah ❤️
Elifinannesii_ ben biontech oldum canım eski postlarıma bak istersen hiç etki yaşamadım tetanoz da bile daha fazla yaşadım kol ağrısı yani :) herkeste farklı etki yapıyordur ama korkma Belkı sen de hıc yaşamazsın insallah ❤️
tedirgin olmayın lütfen bende çok evham yapmıştım cok şükür 2 dozumu da oldum sorun yaşamadım hatta ikinci dozu hic anlamadim bile kol ağrım bile olmadi aşıdan bikac gun once sonrasın da 1 hafta kadar limon sıkıp ictim
Elifinannesii_ canım hiç korkma ben 2 dozuda oldum çok şükür ne bebek hareketlerinde bi değişim oldu ne de bende bir yan etki olmadı. Şuan 37+1 iz
Elifinannesii_ ben geçen ay ilk dozu geçen haftada 2. Dozu sinovac olarak oldum canım ne vurulurken ne sonrasında vurulduğumu anlamadım unuttum bile farkına bile varmadim gün içinde ağrı yan etki olmadı . Doktorum sinovac önermişti. Bende olmak istemiyodum hamilelikten dolayı ama doktorum şunu söyledi eğer korona olursan ağır gecrrsen sana verecekleri ilaçların daha fazla sana ve bebeğine zararı olacak dedi ve önümüz kış bağışıklık dusuuyor o yüzden düşündüm ve oldum korkma . Hepsi Allah’a emanet Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz
Elifinannesii_ hemen söyleyeyim bende oldum ama tetanoz aşısı gibi ağrısı oldu kolumda o kadar
Elifinannesii_ merhaba canim bende 20+2 hamileyim. 2 doz sinovac oldum 15indede 3.yu biontech olcan. Doktorum oyle önerdi. Hersey bizim ve bebeklerimizi korumak icin. Tetanozun bile agrisina dayanabiliyorsak onada dayaniriz icini ferah tut 🥰
Elifinannesii_ canim bnde ikinci doz aşımı oldum kol ağrım var halsizligim oldu korkma bunlar hicbisey yeter ki bebeklerimiz iyi olsun bn bu hastalığı hamile kalmadan önce çok ağır geçirdim emi ol cok ağırdı asi daha hafif evham yapma
Endise etme , doktorun önerdiyse ol…
Ben de 2 doz biontec oldun gebeligimde… ve 1.dozumu 18.haftamda oldum, erlen olmama ramen bi sorun yasamadim…
Gebeyim bagisikligim dusuk, yan etkilerini yasarim sandim, ates gibi, ama hafif kol agrisindan baska bisey olmadi…
Esim 2. Daha once covit gecirmis, 2. Dozu oldu, ve bir gun ateslendi…bi de o dana gibidir, yani etkilenmez sandigim halde…
Ve aşı atesi de oyle korkulacak bisey de degil…hicbisey yapmasan bile ates dusurmek icin, ertesi gune biseyin kalmiyor…
Hastalik gibi yatak dosek dusurmuyor yani…
Elifinannesii_ ben ilk asimi 15 haftalıkken yaptırdım 2.dozuda dün yaptırdım.insallah bı sıkıntı olmayacak ferah tutun içinizi.Allaha emanetler 😌
Elifinannesii_ biontech oldum canim sadece kol agrisi oldu baska bisey olmadi
Elifinannesii_ bende iki sinovacdan sonra 26. Haftada biontech oldum çok korktuğum için erteliyordum ama hicbyan etki olmadı kol ağrısı oldu sadece korkmayın aşılarınızi olun bir kaç yan etki covidi ağır geçirmekten iyidir
Elifinannesii_ 2 biontech vuruldum şuan 33.haftadayim bebegim çok şükür sağlıklı ilerliyor ama aşıdan sonra 70 gram almıştı sadcee ..Az kilo almis ama duzelir dedi doktor
Elifinannesii_ 16 ve 19. Haftada biontech oldum kendime ufak tefek yan etkileri oldu tetanozdaki ile benzer diyebilirim. 23 te de detaylı ultrasonum vardı gayet sağlıklıydı bebeğim korkmayın. Covite yakalandığınızda yan etkileri ve gelecek zararları düşünün o zaman daha kolay aşı olursunuz 🤗
Elifinannesii_ Canım artık hepimiz mecbur hissediyoruz hamile olarak. Normalde gebe değilken hiç bir güç bana aşı yaptıramaz derdim. Sonra işler değişti. 14 haftalıkken ilk doz sinovac oldum. Ama nasıl yemin ederim ağlaya ağlaya oldum seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Eğer olmak zorunda olduğunu düşünüyorsan yapacak bir şey kalmıyor. Rabbim hepimizi ve bebelerimizi korusun.
Elifinannesii_ korona olmanızdan aşı olmanız çok daha iyidir içiniz rahat olun asinizi Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşaallah çünkü korona çok daha korkutucu birşey yaşamış biri olarak söylüyorum
Elifinannesii_ düşünme bile canım ben yurtdışındayım 2 dozuda yaptırdım doktora danışarak tabi Tr de geçen gösteriyordu hamilelerin ne kadar ciddi bi oranda vefat ettiğini Allah korusun