Ecekoraymom1722 Merhaba annişler 28+4günlük hamileyim hamileliğimin başından beri vajinada çok şiddetli sancı oluyor sanki böyle çıkıcak gibi adım atamıyorum doktorum normal dedi hep ama şuan ayağa bile kalkamıyorum ağrıdan normal mi bu sizlerde de oluyor mu
Kumsallina95 Ecekoraymom1722 23. Haftaya giriyorum benimde böyle oluyor normal heralde sanki suyuyla hareketini hisetiriyor altta sizdede oylemi
Ecekoraymom1722 Kumsallina95 hareketlerini karnımda hissediyorum alt tarafta hiç hissetmedim ama bu farklı bişey sanki söküp çıkarıyorlar gibi galiba bu yüze düşen çiit mi diyorlar ne o rahime düştüğü için böyle oluyormuş büyükler hep böyle söylüyor ama dayanılacak gibi değil yerimden kalkamaz oldum
Kumsallina95 Ecekoraymom1722 Yok ben yerimden kalkıyorum mecbur kızımı okula götürüp getiriyorum mecbur yani vallahi bilmiyorum ne düşüyor rahme ama alttada ustede hisetiriyor
Ecekoraymom1722 Kumsallina95 Allah yardımcımız olsun az kaldı kucağımıza aldığımızda unuturuz bu günleri Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin