Normal doğum için çok çabaladım 40+3 haftalık hamileydim geceleyin sancım tuttu ve nişanım gelmişti sabah kalktım ılık bir duşumu aldım güzelce giyinip makyajımı yaptım kızımı kucağıma alacaktım çok mutluydum eşim de aynı sekilde çok heyecanlıydı sürekli sakinleştiriyordum hastaneye gittik ve suni sancim verildi açıklığım 3 santim olmuştu ama çatı muayenesinde çok zorluk çıkarıyordum canım yanıyordu ve istemsizce vajinusmum yok ama bacaklarım kapanıyordu normal doğumu zorlaştırıyordu ve doktorum böyle doğum yapamayacağımı bebeği boğabilirsin dedi suni sancı 2 saat verildi evet zor sancılar ama milletin abarttıgı gibi değildi bundan korkmayın öncelikle sezeryana karar verdik doktorum ile yatağıma yattım aşağı ameliyathaneye indirildim o kadar ilgili güzel insanlardıki Allah hepsinden razı olsun belden iğnem yapılacaktı b n normalde hasta olurum normal iğne vurduramam çok korkarım Allah’ım bana o an sakinlik gevşeklik verdi ve hiç bir şey hissetmedim bitti dediler ve yatırdılar sondam takıldı hissetmedim hiç doktorum geldi başımı okşadı korkma hiç her şey güzel ilerleyecek dedi güveniyodum pamuk gibi bir doktorum oldugu için başlarken sana söyleyecegim dedi ardından kızının adını ne koyacaksın dedi melisamm dedim ve hazır mısın kızını görmeye demeden kızımın ağlama sesini duydum ve koynuma getirdi pamuk gibiydi miss gibiydi dünyalar benim olduuu bebegim gitti en kısa sürede de ben çıktım toplam 30 dakika sürdü sürmedi hepsi benim başımda bir tane hemşire vardı hep elimi tuttu hiç bırakmadı beni çıktım odaya cikarcaklar eşim annem bekliyolar beni kapıda çok duygulandım odama çıktım kızımı öptüm kokladım 6 saat sonra sondam çıktı üzerimi değiştirdiler hastane bezi taktılar yürüyüş yapmak için ilk kalkış gerçekten çok çok zordu ama başardım çok yürüdüm sabaha kadar sabah idrarımı yaptım rahatladım ve çok gazımi çıkardım çok şükür kızımı emzirdim ama sütüm hala yok ve ememiyor zorluk çekiyorum biraz ama şükürler olsun iyiyiz biraz ağrılarım var Allahım hepinizin doğumunu kolay geçirsin kolay kurtulun inşallah demem o ki sezeryandan korkanlar hiç korkmasın hiç hiç bir şey hissetmedim ne kıdıklanma ne çekişme herkes abartıyor gerçekten sadece zor olan kısım o geceniz ağrıları hissetmeniz 🥰🥰❣️ hep derim ki bende inşallah pozitif doğum hikayesi yazarım diye çok şükür kii yazmak kısmet oldu çok uzun oldu hakkınızı helal ediniz 🥺💗