Papatya58 Kızlar ürün barkodunu sordurun orjinallik için. Yorumlarda orijinal olmadığına dair yorumlar da mevcut.
kalpatisi_ annembabam iptal etme sırası bana gelmedi heralde etmemişler daha 😅😅 bence teknik hatalardan biri 😅 çünkü bir çok ürün 15 tl yazıyo sonra düzeltmişler 2 adet bebek yumuşatıcısı + 2 adet bebek sıvı deterjanı toplam 4 ürün 15 tl yazıyodu baktım hata veriyo
annembabam a-melis belirtilen ürün adedi sayısını astığınız icin diyor ( 4 adet almıştım kargo bedava olsun diyerek ) herhalde 1 taneye onay veriyorlardı 😃bu da böyle bir durum oldu . Bilgilenmiş olduk
kalpatisi_ annembabam canım senin hepsini mi iptal ettiler? Ben 4 tane 125 gr x2 sudocrem ve 4 tane lansinoh almıştım şimdi trendyol dan bildirim gelmiş 2 ürün içinde 3 ürünü iptal edip 1 ürünü bırakmışlar. Soru cevap bölümünü okuduğumda da satıcı teknşk hatadan dolayı bu fiyat olduğunu mağduriyeti karşılayacaklarını belirtmiş. Sanırım 1 adet lansinoh 2 adet sudocrem yollicaklar. Ona bile razıyım şuanda 😅
annembabam kalpatisi_ ben de sordum teknik Hatadan diye cevap verdi . 😒2 3 4 adet almaitim ( 4 adet alınca 2 3 ü iptal ben ettim , 4 ü de onlar iptal etmiş malum sebepten dolayı , böyle de bir anı 😂) yine denk geliriz nasipse Şubat benim Doğum nasipse
kalpatisi_ annembabam hıımm anladım canım ben biraz şansımı zorladım iptal etmedim bakalım nolucak 😅😅 benimde şubat sonu mart başı olarak görünüyo şuan 😅
Kubra_K a-melis bizim 15 liraya aldığımız kremler için açıklama yapılmış soru cevap kısmında.. Trendyol yanlış fiyat yazmış, tekrar iletişime geçtik trendyoldan gelecek bilgiye göre kargolar gönderilecek yada iptal edilecek denilmiş😂
kalpatisi_ a-melis evet canım 4 tane almıştım 3 nü iptal ettiler 1 tanesini kargoya verdiler aynı şekilde 125 ×2 sudocrem almıştım yine 15 tl ye onuda vermişler kargoya