Beyzapp a-melis linki acamadim zatennsimdi gördüm ama sanırım bitti indirim seksen doksandan aşağı bir fiyat göremedim oysaki favorilerime eklemia indirim bekliyordum😟
a-melis Beyzapp bende sabah rastgele gördüm bi orjinalliğinden emin olamadım ama indirimi görünce aldım sanırım anlık indirimdi yada fiyatı yanlış girdiler ve hata yaptıklarını fark ettiler
a-melis annembabam ben almadım yaa orjinalliğinden emin olamadım ne alakaysa benimki de göğüs ucundan emin olup aldım ondan alamadım indirimi görünce ne yapacağımı şaşırdım sanırım 😂
Beyzapp a-melis yok linke girdim orijinal daha önce eklemiştim favorilerime aynı ürün aynı satıcı 🤗 smdi fiyat artmış inslalah tekrar iner
annembabam a-melis saçma bir şekilde çok almışım 😄panik butonu aktif oldu . Bir kısmını iade ettim . Kaç kutu almalıyız sizce 😀ben taze anne
kalpatisi_ annembabam hemen gittim aldım ahahahha 😅😅 bunlar bence yanlış fiyat giriyolar sonra düzeltiyolar anlamadım ki 😅😅
a-melis annembabam bende taze anneyim canım bende bilmiyorum hiç 😂 indirimi görünce napacağımı şaşırdım sadece göğüs ucu kremi aldım sudocremi falan almadım diye pişman oldum 😂
annembabam kalpatisi_ Burda biz 125 gramdan 2 kutu Totalde 250 gram mı aldık dersiniz kalp patisi 😃arkadaşlar daha var gözüküyor hala aaaaa
annembabam kalpatisi_ ben de öyle yaptım , heyecanla fazla aldıklarımı da iade ettim , başkasına da dokunsun 😌
kalpatisi_ a-melis kız çocuğa sürekli sürücen ya Allah seni ya dkdmmdmd eğer fazla gelirse fazlasıyla yeni doğum yapana satarım 😜