Mrs-Turkk Selcans benım doktorum bugün yaptı ekstra bir durumum yoktu herşey normal gidiyor İnşallah hepimize hayırlı doğumlarrr🙏🥰
Selcans Mrs-Turkk bu hamilelikte doktorlari hic anlayamadim 😅 herkesin yorumu, uygulamasi farkli genel olarak. Aci var mıydı peki çoğunluğun söylediği kadar acaba?
Mrs-Turkk gurbetcikizii çatı kemiklerinize bakıyorlar dar mı geniş mi normal doğuma uygunluk nedir diye
Mrs-Turkk Selcans hiiç acımadı canım doktor zaten kendini kasma serbest bırak diyerek rahatlattı bi 2 sn anca bişey zaten
Minicikkiz Mrs-Turkk Benimde haftaya çatı muayenesi olcak. Bakalım hayırlısı. Normal düşünüyorum. Arada bel ağrım kasık ağrım oluyor.
Selcans Mrs-Turkk supermis tesekkur ederim 😇insallah saglikla dogar kuzun gönlune gore bir doğum olur 🌺
Minicikkiz Mrs-Turkk Neden karıştı canım. Bazen benimde karışıyor. Ama işte bi aksilik olmadığı sürece normal. Apidural yapmayı istiyorum
Mrs-Turkk Minicikkiz çatı kemiğin biraz önde dedi doktor ve bebeğim bir hafta önde gidiyor o yüzden risk almak mı bılemedim
Elaz Plncnr-dnsn ben 33haftaligim Kramplarim alttan sancim çok var acikligin oldugunu nasil anlafin yani rahatsızlığın nasildi
Plncnr-dnsn Elaz sağ kasığımda sürekli olarak ağrı girdi geçer diye uzandım ama geçmedi daha da şiddetlendi gaz sancısı gibi oldu ben enfeksiyon falan sandım dayanamayınca acile gittik muayene ettiler orda öğrendim bende
Silaaa06 Mrs-Turkk bende senden bekliuorum haberleriii :)) evet ilk bebeğim cinsiyeti kız :) Seninki :)
Mnkfslyem Melike3535 evet bende bile bile sordum yine de şansımı deniyim dedim 🤗 olmadı zaten hep içimden 18 Kasım geçiyordu o oldu yine vardır bir hayır diyorum hem
Melike3535 Mnkfslyem sezeryan benimde 22 kasıma verdi doktorum günümüzü 17 sinde tekrar kontrol var bakalım hayırlısı 🌼
Bsr_dalli Mrs-Turkk benimde son 25 günüm ama bana çatı muayenesi yapmadı doktor nst bağlanıyorum ama her hafta çatı muayenesi neyden dolayı yapılıyor