Ebral4624 Henuz 5 aylık gebeyim yavaş yavaş hazırlık yapıyorun hangi bezi ıslak mendili önerirsiniz anneler
Bebito-ve-annesi Ebral4624 baby turco aldım sleppy cok sızdırıyormus prima pişik cok yapıyormuş etrafımdaki cocukluk anneler hep baby turcoyu onerdi bende ıslak mendil ve bezı baby turco aldım
Hlyarsln Ebral4624 cnm bnde sleep yenıdogan kullanıyrm yapmadı buna biz değil bebek karar verıyr sana tavsiyem 1 paket al hangısı aklına yatarsa en cok ama 50 li değil de 30 lu olandan al hanı bır dene bakalım ıyı gelırse devam edersn gelmezse başka bez deneyexksn mecbur öyle öyle bulacaksın cnm Dr bıle tavsiyesi hep bu yönde
Gul33 Prima premium care kullanmıştım kızımda çok iyiydi. Sonra bi ara sleepy denedim pişik yaptı tekrar premium care döndüm. 2 yaşına kadar da onu kullandım. Yine piremium care alacağım
Poyrazin_annesi Sleepy aldm 5 paket Islak mendıl olarakta unı baby kremli olanı aldm . Yanı aslında bez her bebege gore degısıyor ona ıyı gelen benım bebegıme ıyı gelmıyor. Ama pişik yaparsa ılk once bezı degılde pısık kremını degıstrmek ıstyrm bn
Lulikli Ebral4624 canım indirimden sleepy bio natural ıslak mendil aldım. Bez olarak da yine indirim takip ediyorum sleepy bio natural alacağım. Prima falan bana bayağı uçuk fiyatta geldiği için tercih edemeyeceğim ne yazıkki hani büyük bi indirim denk gelmezse
Mom54544 Ebral4624 Kisiye göre değişir bence stok yapma şimdiden canım bana mesela bez pastası gelmişti hediye onda Prima vardı ilk doğduğunda onu kullandık biz slepy almıştık sonra ona geçtik pişik yapmadı 2numara Prima var elimde hediyeden kalan ona geçeceğiz bu dar geldiğinde Ha ıslak mendil de slepy sensitive kullanıyorum hiç değiştirmedim onu