Minikkuzular nevarneyokk avlu ben sonra izlemeye başladım ilk defa bir filme bu kadar bağlanmıştım ama netfilixse geçince izleyemedim sonra da final yapmışlar heral
Nurklc38 nevarneyokk Behind Her Eyes netfilix’ de kesinlikle öneririm harika bi dizi sezonu bekliyorum umarım çıkar 🤩
Nazli_ayar nevarneyokk The walking dead. İlk sezondan beri severek takip ettigim bir dizi. Zombilerle basliyo ama asıl hikaye hayatta kalma mücadelesi ve insanlari tanıma . Türkçe dublaj yok diye biliyorum alt yazılı bir dizi ama çok iyi sarıyo. Birde Sherlock Holmes serisini öneririm bunun Türkçe dublaji var
kadifemsii nevarneyokk dünyaya soğuk hava hakim oluyor yani heryaraf buz . Bunun için tasarlanan bir trendeki yaşam savaşını anlatıyor . Sarıyor yani bi izle eminim seversin filmi de var ama ben dizisini tavsiye ediyorum netflixte var
nevarneyokk kadifemsii Aa evet ben filmini gördüm sanırım onun konu tanıdık geldi çünkü dizisi olduğunu bilmiyordum
kadifemsii nevarneyokk filmi beni sıkmıştı ya dizisini çok beğendik eşimle şimdi 3. Sezonu bekliyoruz. Filmini izlediysen bunu izlemek istemeyebilirsin ama bir bak derim . Lupen diye bi dizi var onada bakabilirsin . Elite yada vis a vis izlemediysen bunlarda çok sürükleyici
Sblatc nevarneyokk küçükken yetimhanede büyüyen bi kızı beraber yaşayan iki kardeş evlat ediniyo. Bu kız biraz hayalperest, zeki ve eğlenceli biri. Daha sonra okula falan gidiyo. Çok ayrıntıya girip heyecanını kaçırmak istemem🤭
nevarneyokk kadifemsii Lupin , vis a vis te izledim kuzum . Yok filmi izlemedim o yüzden dizisine bakacağım 😊
GamzeMetin nevarneyokk ben muhteşem yüzyıla başladım savaş sahnelerini hızla geçiyorum, entrikalar daha iyi 🤣
Nurklc38 nevarneyokk Bende onu bekliyorum yaa acaba çıkarcaklar mı 2. Sezonu bakıyorum bakıyorum hala çıkmamış 😂
Acemi_anne61 nevarneyokk hayatım boyunca izlediğim diziler Sihirli annem Acemi cadı Karadayı en son Avrupa yakası 😂 dizi izleyemiyorum saçmalayınca soğuyorum ama Karadayı falan güzeldi. Yabancı dizi merlin, black mirror, lie to me ayy unutmuşum diğerlerini