Selcans nevarneyokk Netflix kullandığın icin outlander, dowtown abbey, vikingler ve cok şaşırayim istiyorsan freud 🌺😇 netflix dışı The Big Bang Theory en sevdiğim😇💙
nevarneyokk Selcans Vikingleri biri daha söyledi bir arkadaşımda izliyordu çok seviyordu çok başlayasım var ya
cahillesohbetikestim annesinin_beybisi star wars izlemediyseniz muhakkak izleyin derim eşimle İkinci kez izlemeye başlıcaz Benjamin buttonun tuhaf hikayesi başlangıç akıl oyunları şuan aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe yazarım
kadifemsii nevarneyokk dünyaya soğuk hava hakim oluyor yani heryaraf buz . Bunun için tasarlanan bir trendeki yaşam savaşını anlatıyor . Sarıyor yani bi izle eminim seversin filmi de var ama ben dizisini tavsiye ediyorum netflixte var
Selcans nevarneyokk uzun soluklu olduğu için izlenir, anlatılanlar da farklı netflixte de var daha ne olsun ama araya freudu da al 😅🌸
Selcans nevarneyokk Geçen yıl pandeminin baslarindaydi acaip sardı beni 😅 fantastik şeyleri seviyorum biraz akıl oyunları da var o sebepten sanırım 😅
utopikegitimci nevarneyokk 2. Sezondayım beğendim. Çalışmaktan dolayı uzun uzun izleyemedim ama sürükleyici
nevarneyokk Deletedmom15262 Onun ilk bi kaç bölümünü izlemiştim ben seneler önce sonra bırakmıştım bak o da olur 😀