nevarneyokk Yaprak dökümü , Aşk-ı memnu falan demeyin izledim onları 😀 O tatta ama böyle sardıracak bilmem kaç bölüm gidecek bir dizi lazım bana 😀 Netflix kullanıyorum oradan da söyleyebilirsiniz blu tv yok o yüzden game of thrones demeyin 😀
nevarneyokk busraaa95 Onu çok duyuyorum bu aralar ya şeytan işte insan olarak gelmiş bilmem ne falan öyle bir şeymi saçma mı yani öyleyse izlemem 😀
busraaa95 nevarneyokk evet biraz saçma gibi izlettiriyor kendini 😂 squid game i izlemiştim biraz korktum ilk bölümü izledikten sonra 1 günde sezonu bitirdim rüyalarımda hala görüyorum 😄
zeeynepp19 nevarneyokk bende arkadaşım anlattığında bu ne saçma ya demiştim sonra başladım ve çok güzel bende tavsiye ediyorum lucifer ı 😂
Kbrakrc Esraali ay dün başlayıp dün bitirdim onu ben 😂 sürükleyici evet ama 1 günde bittiği için üzülmedim değil 😂
Muruvet nevarneyokk 👉🏻 breaking bad ve 👉🏻frends başları bir kaç bölüm sıkıcı ama sonrası aşırı iyi 👍 👉🏻Lucifer 👉🏻Elite 👉🏻Vikingler 👉🏻İn to the night (kısa ama güzeldi yeni sezonda kıvanç da yer alacakmış )
Muruvet nevarneyokk breaking bad daha iyi 😊 ama ilk bölümleri biraz sıkıcı başladığımda sevmeyip kapattım sonra çevremde herkes aşırı beğenince bir kaç bölüm daha izleyim dedim şuan en beğendiğim diziler arasında 👍