HaticeBerkayBalat3103 @hlygry rabbim sağsağlim kucagına almayı nasip etsin kuzum inşallah bir avazda alırsın kucagına 🙏🙏☺️
HaticeBerkayBalat3103 @hlygry normal dogummu yapıcaksınız peki? Tabiki sizi motive etmek bizleride mutlu eder mucizevi bişey gerçekleşecek sonuçta çok güzel bir duygu rabbim bizlere de nasip eder inşallah sağsağlim kucagımıza almayı 🙏☺️
hlygry HaticeBerkayBalat3103 normal dogum Allahn izniyle :) 9 cm acilmam var 2-3 saate dogurcam insallah, sirta vurulan epidural ignesi olmadan gercekten cok zor mutlaka vurdurun sizde ☺️
hlygry DerinMavii isvecte yasiyorum ben Turkiyede nasil oluyo bi fikrim yok ☺️ Cok tesekkurler bu arada 🙏🏽 Rabbim heppimizin yardimcisi olsun ❤️
HaticeBerkayBalat3103 @hlygry ay dimi o sancılar çekilmez gibi geliyor bana da mutlaka şiddetli olursa sancılarım vurdurucam zaten epüdüral i ilk dogumum olucak benimde Allah’ın izniyle sağsağlim alırım kucagıma 🙏🙏☺️☺️
hlygry HaticeBerkayBalat3103 benimde ilk dogum oldu, epidural kesinlikle alinmazsa cok zor, biraz sureyi uzatiyor ama agrisiz geciyor :)