Esra8861 Dun basladım kullanmaya arkadaşlar ikisinde, son bir saattir midem bulanıyor 19 haftalık hamıleyım Sizlerdede oldumu
Ezgi14 Esra8861 kan ilaci yapar. Magnezyumu bilmiyorum. Beni mahvediyo kan ilaci. Gyno ferro sanol benmki
Nily Esra8861 aynen kan hapi bulanti yapiyor ozellikle sabahlari ac karnina icince Ama mecbur 29 haftadayim kanim dusuk cikti hem hpini hem ignesini kullaniyorum İnsallah yukselir:(
Lisa Esra8861 bende 19. Haftamdan beri kullanıyorum doktorum uyarmıştı bulantı yapabilir her bünye bir olmuyor kimisinde yapar kimisinde yapmaz diye . Bende bulantı yaptığından gece yatmadan önce alıyorum bir sorun yaşamıyorum
Esra8861 Ezgi14 benimkide o 🤔mide bulantısı yaptımı sızdede ben bugün basladım Aksam yatarken alsam ac karınla diyor 🙄😫
rileyss Esra8861 akşam yatarken de alabilirsiniz ama oncesinde ve sonrasında 2 saat bisey yiyip icmeyin. benim de cok midemi bulandırdıgı icin doktorum gece yatarken ic dedi. ama dikkat edin öncesinde ve sonrasında 2 saat yiyip icmeyin bisey
Findix Bende aynı ilacı kullanıyorum ve mide bulantısı yaptı doktorum gece yatmadan iç miden bulanırsa dedi şimdilik gece daha iyi
Cekuli Findix aa bende ondan kullanmaya başladım dünden beri çok bulantı yaptı doktora soramadım gece de olur muymuş bende gece içeyim
Ozgun Esra8861 demir hapı yapar doktor benimkini ikiye çıkardı mide bulantılarım bir hafta tavan yaptı şimdi alıştım daha iyi
NurtenOvaKolay Canım bende cok tiksiniyordum ama alıstım zamanla. Sende ısrarla devam et herşey bebeğimiz için