tatliayminaninannesi Öneriyormusunuz bu biberonu ? Sezaryen oldum mecbur mama yiyor ama beni de bırakmasın istiyorum 😏
Yusufaras81 tatliayminaninannesi seni bırakmasını istemiyorsan kesinlikle biberon verme canım şırıngayla kaşıkla ver sütünü inat et emzir ama biberon verme ben o hataya düştüm ve bıraktı kızım sadece iki bıcuk ay emdi 😭 Philips avent kullanıyorum biberonu çok memnunum ama
osm tatliayminaninannesi normal doğum yaptım sütümde vardı ama bebeğim hiç doğru dürüst emmedi istemedi sütü sağıp biberonla verdim hala açsada mama veriyorum.. ve bu biberondan çok memnunum diğer biberonlar gibi süt direk akmıyor kendisinin çekmesi gerektiği için bir süre sonra bizde memeye tekrar alışmasına yardımcı bile oldu diyebilirim çok şükür
gamzosgamzos tatliayminaninannesi benim kızıma meme reddi yaptıran biberon üstelik ilk 2 ay yaptirmamisti sonradan yaptırdı ve asla bebeğimi bir daha emiziremedim ne yaptıysam dönmedi biberondan olduğuna eminim 22 ay 18 günlük hala aventten başka biberon kabul etmiyor resmen avent bağımlısı oldu
tatliayminaninannesi Yusufaras81 😞 5 kasımda doğdu doğduğundan beri hiç emzirmedim daha yanıma getirmediler 😭 mamaya çoktan alıştı en azından beni de emsin istiyorum
rgk tatliayminaninannesi geçen emzirme videosunda izlemistim, biberon değil de meme ile ağzına aldığı hortum var, onu kullanırsanız meme emiyor en azından. ben avent aldım ama diğeri daha mantıklı geldi en azından meme bırakmaz
Poyrazin_annesi Bence bebekler bıberonada alışmalı. Eger emmeyı bırakırsa sütünüzü sagıp bıberonla verebılırsın sonucta anne sütü içmiş oluyor
gamzosgamzos Poyrazin_annesi o kadar kolay olmuyor malesef usttede yazmıştım biberon yüzünden kızım red yaptı toplam 3 ay emzirdim 3 buçuk ayda sağım ile besledim sağımda düzen çok önemli düzensiz sağınca sut gidiyor mesela 6 buçuk aydan sonra diş donemi başladı ve uyumuyordu düzenli sağamadım sütüm gitti
Seda_nrr tatliayminaninannesi sütünüz gelene kadar kaşıkla verin ben öyle yaptım mamaya alışmadı şimdi bıraktık mamayı