Prensannesi21 35+3 günlük oldum İki gündür bacaklarımda ve kollarımda çok kötü kaşıntı var uyuyamıyorum pazartesi günü hastaneye gitmeyi bekliyorum bu haftalarda böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?
Emineyavuz_53 Prensannesi21 gebelik.koleztasi olabilir .. karaciğer enzimleri ne safra asiti testi yaparlar . İnşallah çok yüksek değildir değerlerin Yüksek ise bebegini 37 de sezeryanla alıyorlar canım
Canmmel-26 Prensannesi21 bndede aynı durum var 33 haftalığım sanki iğne batırıyorlar kan değerlerim normal çıktı ama safra asidi sonucunu bekliyorum allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni
Emineyavuz_53 Prensannesi21 kuzum farketmeleri iyi bişey 37 haftalık bebek zaten herşeyini tamamlamış oluyor hemen testlerini ol ki erken önlem alsınlar bende ve bir çok gebe de olabiliyor tam da bu haftalarda cikiyir .
Prensannesi21 MommyTeacherandHappy Hastaneye gittim doktor 1 haftalık serum tedavisi başlattı tedaviden sonra geçmezse sezeryana alacağını söyledi. Ama Elhamdülillah daha iyiyim kaşıntım eskisi gibi değil.