ayzurz35 Sancı yok yatış verdiler sabaha kadar zaman nasil geçecek uzun sürer dedi doktor Allah’ım sabır ver ….39+2
09gul Uyuyana kadar dua et bence ki doğumun kolay olsun. Aksilikler senden uzak olsun inşallah. Uyumaya çalış sonrasında sancıydı doğumdu derken zaten çok yorgun olacaksın bebişle uyuyamazsın. Zaten sabaha ne kaldı 💕
09gul ayzurz35 Her şey çok güzel olacak hiç korkma senin için dua edeceğim bir avazda inşallah rabbim yâr ve yardımcın olsun 🌼🌼
ayzurz35 09gul Amin inşallah tüm dualar sana da olumlu bir şekilde geri dönsün Rabbim bu gece ne istersen onu nasip etsin
ayzurz35 Gulsah1616 Suyum geldi ama sancim gelmedi o yüzden sabaha kdr burda kal dedi uzun sürer dedi canm
Gulsah1616 ayzurz35 yaaa allah yardım etsin inşallah sabaha güzel bir doğumun olur. Sabah bebeğine kavuşmanın mutluluğuyla uyu ki bir an önce sabah olsun ☺️🙏
09gul ayzurz35 sonucun nedir derken canım anlamadım ? Çok mutlu oldum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladının acısını göstermesin inşallah. Doğum hikayeni paylaşacak mısın 🥰🥰