Merhaba öncelikle Allah isteyen herkese bu duygu tattırsın, bütün anneler sağ Salim yavrularına kavuşsunlar inşallah☺️
Hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan beri normal doğum yapmak istedim bunun için yürüyüşler, egzersizler yaptım ama evdeki hesap çarşıya uymadı😂 iyiki de uymamış normal doğumu bekleseydim eğer oğlumun hayatı heran tehlikeye girebilirmiş anne karnında kakasını yapmış, çok şükür ki yememiş akıllı oğlum benim her neyse 38. Haftamda çatı muaynemi olduğumda fikrim tamamen sezeryan olucam diye değişti çünkü canım yanmıştı, doktorumda çatımın dar olduğunu söylemişti 22.10.2021 Cuma günü için doğum tarihi aldım hastaneye sakin gittim sabah 6 buçukta kalkıp duşumu aldım eşim ve kayınvalidem 8’de hastaneye geldik son kez nst’ye bağlandım damar yolum vs açıldı ve doğumhaneye Gitme zamanı geldi ebe hadi artık gidiyoruz diyince ağlamaya başladım o sakin kendinden emin halimden eser yoktu çok korktum ve kendimi çok kastım siz siz olun kendinizi asla kasmayın doğum sonrası kemik ağrısı omuz ağrısı 3-4 gün çekersiniz kendimi öyle bir kasmışım ki her yerim tutulmuştu kas katı kesilmiştim doğumhaneye geldiğimde doktorum ebem hep beni teselli etti bebek gibi davrandılar bu bir nimeett ebem ayrıca yakın arkadaşımdı elimi bir saniye bırakmadı güvendiğiniz biri yanınızda olunca kendinizi daha iyi hissediyorsunuz Gelelim doğuma spinal anestezi oldum belden yapıldı iğnem doktor iğneyi yaparken popom biraz dışa doğru gelecek şekilde oturmamı istedi daha sonra sabahtan akşama kadar temizlik yapmışsın ve çok yorgunmuşsun Gibi Omuzlarını çökert dedi göğüslerime doğru eyildim ve omuzlarım çöktü sırtımı boyadılar ve buzladılar ardından derin nefes aldım ve iğnemi yaptılar sinek ısırığı gibi acımıyor daha sonra ayaklarına sıcaklık geliyor uyuşuyorsunuz Dokunmaları hissediyorsunuz ama acıyı asla sondanızı ameliyathanede taktırın kesinlikle sinek ısırığı gibi iğneyi oldum ve hemen ardından takıldı hissetmedim bile ardından alt tarafımı boyadılar ve buzladılar sanki biraz silik bende orası emin değilim😂 Bazı şeyleri gerçekten hatırlamıyorsunuz anestezinin etkisiyle en azından ben hatırlamıyorum ve bu yüzden iyiki doğum klibi çektirmişim keşke sizinlede paylaşabilsem klibimi☺️ Ufak tefek çekiştirmeleri hissettim ve mideme bastırdıklarını ama midem asla bulanmadı Saniyeler sonra Oğlumu gösterdiler ve ten tene temas☺️☺️ Oğlum benden önce çıktı ben ondan 15 dakika sonra falan çıkmışım odaya geldiğimde çok ama çok üşüdüm Kanamam biraz vardı, sütüm hemen geldi 3 saat sonra ayağa Kaldırdılar gerçekten çok zor yere bakmayın başınız döner önünüze bakın sadece ağrılarım aşırı çoktu benim yatıp kalkarken bile 1 hafta zorlandım ertesi gün orkid taktım kanamam regl gibi oldu 5-6 saat sonra gazımı çıkardım şimdi normal hayatıma döndüm ve ağrım sızım yok 40+0’da 3480 gram doğdu oğlum
Benim doğum hikayem böyle dediğim gibi keşke Doğum klibimi size izletebilsem😌 Biraz karışık anlattım aklıma geldikçe yazdım bide bebiş emziriyorum rahat durmuyor 1 saate yazdım bölük pörçük uzun oldu hakkınızı helal edin herkese hayırlı doğumlar dilerim yazdıklarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın☺️💕