aybukekurt55 Hamilelerin duası kabul olur derler lütfen dua edin en hayırlı zamanda rabbim bize de nasip etsin 🙏
Boncugummmm aybukekurt55 en kısa zamanda isteyen dileyen herkeze tatrrsınsın inşallah 🤲bnde burada dua istemiştim başta saglık olsun vakti zamanı gelnce ummadgın anda veriyor ki çok sükür
Dilekcnkn aybukekurt55 rabbim dualarını kabul etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda rabbim sana annelik duygusunu nasip eder canım .
lina1233 aybukekurt55 Kübracım Allahım en doğru zamanda. Hayırlı,sağlıklı güzel akıllı bir bebek nasip etsin size 🙏🏼🌸
Mrv1007 aybukekurt55 Rabbim isteyen herkese en güzel en hayırlı zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallah 💕 tüm kalbimle başta post sahibi olan sana, sonra da bir yerlerde evlat isteyen herkese bol bol dua ediyorum 🥰🌸
Ozseee Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zaman da Rabbim sana da nasip etsin İnşaAllah
poncikveannesii aybukekurt55 Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin o duygu nasıldır iyi bilirim hani derler ya hiç ummadığın anda olacak diye gerçekten hiç ummadığın anda mucizen geliyor Allah’tan ümidini kesme ♥️
ozge07070 aybukekurt55 Rabbim sana ve tüm bebek isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah canım benim ♥️🙏🏻 Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.
Berrasirin aybukekurt55 Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar size ve isteyen herkes nasip etsin ⚘